8.11.09

v.40+0 och magbild

Idag är det BF och Sjuan trivs bra inne i magen. Med tanke på hur bra jag ändå mår så känner jag faktiskt ingen stress över att h*n ska ut.
Vi har väntat och längtat i snart tre år - så jag känner att 14 dagar inte är så farligt. Självklart längtar vi efter detta barn, men några dagar hit eller dit spelar ingen roll. Är bara så glad att få vara med om detta.

Imorgon ska vi in till barnmorskan för koll. Det blir spännande att höra vad som händer nu när man går över tiden. Om det blir tätare kontroller, när det eventuellt blir igångsättning och så vidare.
Det känns ändå häftigt - 40 fulla veckor! Och jag som i stort sett varit gravid ända sedan oktober 2008 (med ett avbrott på 3-4 veckor innan Sjuan sattes in)

Kastar över graviditetsbaciller på alla som kämpar, önskar så att det blir er tur snart!

Min kära mamma tror vi åker in ikväll och att bebisen kommer imorgon. Pappa är stencool och säger att "det är luuuugnt, hon kommer inte förrens 16 november"
Oavsett datum så hoppas jag allt kommer gå bra - och det ska det banne mig göra också!

Edit: Malin frågade i en kommentar om jag sluntit med tangenterna då jag skrivit att pappa säger att hon kommer den 16 november. Vi vet inte vad det blir för kön - men pappa och sambo har bestämda åsikter kring att det är en flicka...därav att jag skrev så :)

5 kommentarer:

mirakelester sa...

Åh vad spännande! Nu är du nära målet! Kram

Malin - brandteknologen sa...

Oh, vad spännande!

Tror det är en bra inställning att det inte är någon stress med att Sjuan ska komma - passa i stället på att njuta så mycket du kan av de sista dagarna som gravid =)

Sen blir jag ju lite nyfiken, är det en liten hon som din pappa sa eller har du sluntit på tangenterna? =) (16 november är för övrigt ett utmärkt datum - då jag och min pojkvän har vår årsdag =))

Kramar!

Malin - brandteknologen sa...

Du har väl också en rätt hyfsad ursäkt för att inte ligga i hårdträning nu =)

Vi firar 3 år nu!

Jaså de har redan bestämt sig för att det blir en tjej, då förstår jag varför du skrev så =)

Kram!

Hanna sa...

Åh vad roligt! Nu är det verkligen inte långt kvar! Håller tummarna för att allt ska gå bra! Kram Hanna

Åsa sa...

Snart dags! Så mysigt! En liten dinosauribebis! Kanske en hedenhös på tal om det och då har du ju både pojk- och flicknamn klart, Sten eller Flisa! :-)
Stora kramar och lycka till, snart händer det!