13.11.09

Dagens äventyr

Jag fick minsann bassning av surraomsurro att jag ska uppdatera bloggen minst en gång i timmen ;-)
Ännu har det inte hänt något anmärkningsvärt. Var på föreläsning igår om prostatacancer, det som jag jobbar med ideellt. En äldre herre sken upp när han såg min gravidmage och många frågade när det var dags. Magen blir som stenhård ibland när man sitter ner och knodden lägger sig på högra sidan, vet inte om det är sammandragningar? Har i och för sig haft så tidigare, men det är spännande känsla när hela magen blir stenhård.

Imorse har vi gjort något annorlunda och spännande. Hoppas det kan vara till någon nytta för andra som går igenom samma sak. Mer information kommer nästa vecka när jag själv vet mer. Är i alla fall väldigt stolt över L som ställde upp och kom med bra svar!

I övrigt finner jag det extra roligt att folk runtomkring mig är mer nervösa än jag själv.
Kanske därför jag är så lugn? :)

Stora kramar till er - morgonen gjorde att jag fick sjukt mycket positiv energi så jag passar på att slänga över lite på er som känner att ni behöver! Kärlek till er!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Det är så spännande nu att se när det är dags för dig:o)

Ser fram emot Sjuans ankomst.

KRAMAR!!!

surromamman sa...

*klapp klapp klapp* Du sköter dig! :-)

Jag är ju "nagelbitarnervös" och undrar när det är dags? *fniss*

Malin (FruL) sa...

Oj, så aktiv du fortfarande är. Här är det soffan som gäller, onda sammandragningar så fort hon rör på sig. Kikar nyfiket in här och ser vad som händer... Snart! Kram