19.11.09

Sista besökt hos barnmorskan imorgon

Imorgon är det nog sista besöket hos barnmorskan. Sedvanlig kontroll och sedan förhoppningsvis tid för igångsättning på sjukhuset, jag antar på måndag för de borde inte dra ut på det mer då vi på söndag gått 42 fulla veckor.

Sammandragningar har jag i stort sett hela tiden nu vilket är bra, för då händer det i alla fall något.

Tänk att det kan hända precis närsomhelst egentligen. Känns himla konstigt!
Vi längtar allt mer och mer efter den lilla busen som gömmer sig kvar i magen. Men tar ändå dagarna som de kommer - det finns ingenting att stressa på och bebisen kommer ju när den själv bestämt sig. Eller ja, är den lika envis på måndag så blir det ju med hjälp på traven.

Läste i informationsbladet att de sätter igång förlossningen på konstgjord väg. Det passar ju oss - det är ju redan lite science fiction kring IVF ;-)

3 kommentarer:

Malin - brandteknologen sa...

Vad menas med konstgjord väg i det här sammanhanget? Jag skulle ju vilja påstå att alla sätt förutom att bebisen bestämmer är konstgjord igångsättning av förlossning, endast bebisen kan göra naturlig igångsättning ;)

Rallyrut sa...

Sjuan trivs nog alldeles förträffligt inne i din mage och vill vara kvar så länge han/hon får..så roligt att följa och läsa det du skriver..ser nu fram emot att få läsa om din förlossning och lite mer om vem sjuan när han/hon kikat ut kram kram

surromamman sa...

Nu är vi där igen. Vad var det jag sade? Varannan timmes uppdatering var det ju! ;-)

Nu är det inte långt bort! KRAM