2.11.09

V.39+0 och magbild

Magbild från igår. Nu blir den nog inte mycket större än såhär. En viktuppgång på 11 kilo gör att jag just nu belastar mina knän med 90 kg. Lite kul att testa på att väga mer än vanligt - men det känns i knäna. Man är lika smidig som en heffaklump.

Lillasyster och systerson har varit hos oss sedan i lördags. Så himla mysigt med en bebis och en syster i huset! Även om jag blev trött i kroppen av att bära runt på skruttungen - man är ju som sagt inte lika pigg och rörlig. Men det är ju så mysigt att andas in doften av bebis!
Och så obegripligt att vi - om några dagar - förhoppningsvis får med oss vår egen bebis hem!Hade oerhört ont i magen igår, på vänster sida långt ner. Det är som att bebisen ligger på någon nerv. Blev nästan illamående av smärtan. Idag har det varit bättre. Men det trycker på neråt, vilket är spännande, för det kan ju sätta igång närsomhelst.

Älskade L tror stenhårt på att ungen kommer idag. Nu är det inte långt kvar på denna dag - så han får fortsätta tro han ;-)

Oavsett när det blir så kommer det bli spännande! Men det känns fortfarande så overkligt att få ta del av allt detta. Overkligt men bra! Har börjat packa BB-väskan lite smått, tror inte vi behöver ha med oss så mycket egentligen. Lite ombyte till oss och bebis, hygienartiklar, sköna kläder, dator, någon bok kanske och ett gott humör :-)

Kram!

7 kommentarer:

Om mig sa...

Hej! Tack för att du kommenterade hos mig. Hur gick det till för dig?

Blödde vid ett tillfälle på ett toabesök i söndags, inget igår och ännu inget idag.

Trodde missfallet var ett faktum igår, men visade sig att jag blivit magförgiftad....blä....

Kram Lila

Om mig sa...

Min fråga innan var lite luddig, jag menar förstås hur det gick till för dig när ni fick missfallet.....:)

Kram

Alma sa...

Oj oj,vad stor maggen är! :) Härligt att se!
Kram

MochM sa...

Oj vad snart det är nu!!!
Heja!

Jenny sa...

Fin mage!
Röstar på pojke.

Anonym sa...

Det blir en liten flicka den 9/11. Tror jag! Kramar!

Alexsandra sa...

Vilken fin magen, hoppas bebisen kommer snart tiller & att allt går bra! LYcka till! Kram