11.11.09

En vanlig onsdagskväll

Godkväll!
Sitter och lyssnar på Melissa Horn på Spotify (kan rekommenderas!)
Börjar få platt rumpa efter allt sittande framför datorn. Men jag orkar inte så mycket annat, lite städning till och från, men ganska snart behöver jag sätta mig ner och vila.

Och det skönaste är att jag kan unna mig det. Jag får vara slapp och vila - lika bra nu för sedan vet man inte hur det blir. Fast slapp kanske är fel ord - jag har många projekt på gång, många föreningar jag är med i så det finns alltid något att göra.

Idag fick jag svar ifrån Åsa Kullgren vad det gäller nedskärningar kring IVF. Har dock varit artig och frågat om jag får lägga upp svaret på min blogg. Så det kommer snart förhoppningsvis.

I övrigt i vårt liv så är vårt garage snart klart. Sambon har slitit hårt med det sedan -08, både själv och med hjälp av föräldrar och vänner. Jag vill röja ut stallet så jag kan komma igång med projektet därute. Men det blir också lite i taget - för snart kommer livet kretsa kring en liten bebis och då får man nog räkna med att inte hinna med lika mycket.

Men drömmar och mål har jag alltid som snurrar runt i huvudet. Det finns så mycket att göra här i livet!

Avslutar med en bild på en av italienarna som snart får flytta in i garaget. Denna har vi delad vårdnad om jag och sambon - men han har kört den mest av förklarliga skäl ;-)
Detta var premiärturen våren 2008 och den gick hela vägen ner till den lokala matbutiken och hem igen.

4 kommentarer:

Malin - brandteknologen sa...

Jag har lite lätt fobi för motorcyklar, skulle inte vilja att min pojkvän hade en sån :P

Eller, det jag har fobi för är egentligen de hemska olyckor det oftast blir om det går snett.

Plus att jag avskyr när motorcyklister inte fattar vad en ljuddämpare är utan verkar ha installerat en förstärkare i stället bak på cykeln :P


Visst är Melissa Horn bra!
Kramar

Sambon sa...

Då gillar du inte våran Italienare. För den har TVÅ förstärkare bak. :D

Surromamman sa...

OK, nu har "en vanlig onsdag" blivit en pirrig fredagmorgon. Har det hänt något? Du får inte lämna oss utan uppdatering i mer än 24 timmar så här.

Nä, det är inlägg varje timme som gäller. För att vi inte ska behöva hållas på halster om NÄR ni åker in. (Sen kan du sluta blogga ett par timmar) :-D

Skämt å sido. Lycka till, vart du än befiner dig JUST nu, klockan 08.32 fredag morgon!

Malin - brandteknologen sa...

Sambon: Så länge ni inte kommer i närheten av mig eller stör någon annan kan ni väl få bröla på, då :P