4.11.09

Tankar och funderingar

Känns minst sagt konstigt att det är BF om bara några dagar. Även om vi nu kanske går över tiden så gör det ingenting - vi har väntat och längtat sålänge så några dagar extra gör detsamma.

Visst är man trött och tung mellanåt, många pauser mellan städningen för att man helt enkelt inte orkar. Böja sig framåt, eller sitta i skräddarställning går knappt. Man får helt enkelt vagga sig fram och vila när man behöver.

Packade väskan lite lätt igår med ombyteskläder och sedan kläder till Sjuan. Märklig känsla där också, kläder till vårt barn!

Och mitt upp i alltihopa så vågar jag ändå inte tro på allting fullt ut. Jag tar verkligen dagen som den kommer. Är så nyfiken på knodden inne i magen och hoppas att allting ska gå bra så vi får ett friskt barn. Men jag tar inte ut något i förskott. Jag tänker inte negativt det är inte det - men mitt i bland alla känslor av spänning och förväntan är jag livrädd. Jag vill inte få ut ett barn till som inte lever. Även om vårt första pyre var så himla liten och det knappt går att jämföra med detta fullstora barn så finns medvetenheten där. Kommer alltid att göra - hela livet är en stor risk - man kan dö närsomhelst.

Ta vara på allting - hela tiden!

3 kommentarer:

pärla sa...

Kloka ord, man ångrar sig inte om man tar vara på nuet, hela tiden!

Lycka till nu o hoppas att sjuan snart tittar ut! Fast jag hade ju gissat på 12:e... ;)

Jenny sa...

Jag gissar också på den 12:e :)

Jenny sa...

Hej vännen

Jag vill också vara med och gissa.
Tror sjuan kommer den 16 november.

Många kramar från en lycklig trötter.