20.11.09

Hjälp in och hjälp ut

Mamma Surro är på mig igen om att blogga varannan timme...ingen vila, ingen ro ;-)

Idag var det besök hos barnmorskan. Alla värden var som vanligt bra, bebisens hjärtljud låg på 148 slag, mitt SF mått var 36,5 och vi fick tid för igångsättning.
Tisdag 24 november klockan 8.15 skall vi infinna oss på sjukhuset för undersökning. Det gäller min livmodertapp. Sedan efter det får vi se vad som händer.

Jag hoppas och tror att Sjuan skall komma ut tidigare än tisdag, så jag får föra ett allvarligt snack med livmodertappen att börja utplåna sig och släppa fram den här efterlängtade bebisen nu.

Barnmorskan önskade oss lycka till och så kramades vi, hon skulle hålla koll i datorn och journalen hur det gick för oss. Hon mumlade något om att "vissa var det svårt att släppa taget om" och det gjorde mig glad såklart, underbara, glada barnmorskan Gunilla :)

Själv har jag varit väldigt trött idag, i kroppen. Det börjas kännas att man har burit omkring på allting ett tag och efter bilkörningen var mina ben riktigt trötta...märkligt hur kroppen kan bli. Har haft lite känningar i ryggen under kvällen, får se om det är något på gång.
Men så fort jag somnar så försvinner all värk - konstigt ;)

Klockan är nu 23.28 och snart börjar en ny dag ta fart. Spännande spännande att se när Sjuan vill komma ut.

Tror det var pappa som sa idag att " Ja, den skulle ju ha hjälp att komma in, så då är det väl inte så konstigt om den ska ha hjälp att komma ut också" Klokt tänkt :)

Godnatt underbara människor - förlåt att jag är dålig med kommentarerna, blir skärpning på det!

4 kommentarer:

surromamman sa...

*hahaha* Det är ju bara det att jag får magkatarr av att sitta här och vänta, och vänta och vänta. ;-) Jag är så nyfiken på vad sjuan är för en lite filur!

Ta ett allvarligt snack och be L att lysa med ficklampa för att visa honom/henne vart vägen ut är. Eller hota med vräkning. Ömsom pock och ömsom hot! ;-)

Lycka till, än en gång!

Cecla sa...

Din far är klok han, sjuan kanske är lite nervös o inte vågar på egen hand.. (eller så tycker han magen fortfarande verkar mycket bättre än den stora vida världen utanför;))
Jag hoppas iaf att det händer idag, eller ännu hellre den 23e :) Wiieeh.. *håller tummarna o hittar på hejjarramsor till sjuan*

Jenny sa...

Åh så vansinnigt spännande det är nu!! Jag går ofta in och kollar läget nu på din blogg.

Stunta i att kommentera, fokusera på din uppgift istället. Jag hade, och har fortfarande dåligt samvete som inte hinner vara lika aktiv längre. Men vafasen, ens liv är liksom liiite annorlunda nu:o)Först nu är jag hyfsat ikapp med bloggandet och att hälsa på bloggvännera regelbundet.

Mängder med Lycka till kramar!!!

Miss S sa...

Vilken klok kommentar att din pappa! :-) Stort lycka till! Kram