17.2.11

Igår för två år sedan

Det är som en berg o dalbana det här med tiden. Det går fort men samtidigt är det så härligt!
Igår den 16 februari var det exakt två år sedan som vårt älskade mirakel blev insatt i mig.
Lilla sjuan som hon kallades blev vi gravida med klockan 15.05 på Carl von Linné kliniken och vi firade med varsin semla efteråt. Hoppfulla såklart, men med ett uns av försiktighet eftersom vi hade i bagaget hur det gick för vårt första lilla pyre. Världens bästa födelsedagspresent!

Nu bloggar jag från min födelsedagspresent som jag fick från sambon idag (mamma o pappa var med på ett hörn eftersom julklappspengarna ju faktiskt skulle gå till en dator) en liten HP-dator med 10 tums skärm. Perfekt dator för att ha i knät, på tåget till o från jobbet och helt enkelt grym att bära med sig när jag är ute o flänger med alla mina projekt. Har haft en grymt bra dag!

Hoppas ni också haft en toppenbra dag! Kram på er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Är oxå en ivf förälder. Har tvillingar som är 1 år 3 v. Älskade barn!

Läste precis din förlossningsberättelse. Alltid roligt att ta del av andras, kan dock inte hjälpa att jag ALLTID gråter när jag läser/ser en förlossning. Det är något som har kommit i samband med mammarollen, blev inte berörd på samma sätt innan jag blev mamma.

Vad roligt att FET funkade för er!
Vi ska starta upp syskonförsök nu i vår/sommar. Har 6 ägg i frysen. Hoppas verkligen att det blir nåt av dem för vi vill väldigt gärna ha fler barn.

Hälsning Jennie

MDB sa...

Grattis lite i efterskott, både till födelsedagen och årsdagen av er lyckade insättning!

Tack också för ditt fina inlägg om att du tänkt på oss. Kram!

IVF-Karusell sa...

Jennie, tack snälla för din kommentar! Vad härligt o höra att det gick vägen med tvillingar! Mysigt att ni har 6 småttingar i frysen också, spännande med syskonförsök! Har du ingen blogg? Hoppas du ser mitt svar här, annars får du gärna mejla till mig ivf-karusell@gmail.com

Kram!