29.1.10

Konditonstest

Strax hemma efter en timmes promenad! Första gången vi är ute så länge och går. Fick sällskap av ett par grannar, eller ja, de bor 10min från oss. Helt underbart väder, solen skiner, blå himmel o vindstilla. Grannarna hade en perfekt slinga o gå. Eftersom vi har en 70väg utanför huset vill man undvika den med tanke på hur folk kör. Nu är det in i värmen med rosiga kinder, känslan av att man varit duktig för att inta lunch. Kram på er!

7 kommentarer:

Madde sa...

gud så skönt att vara ute och gå så långt. Längtar tills jag kan röra på mig igen utan en STOR klumpig och jobbig mage och värk i bäckenet =) ha de bäst!

Lina - Mamma till ängeln Emilia sa...

Tackar, den kom tidigt! :)
Jobbar på dagis. Egentligen på småbarnsavd men är nu på den med lite större barn 2,5-4år.
Joo det är väldigt kallt alltså, för kallt för att vara ute länge.

Nej vi har inte kollat och har inte haft några planer på de heller. Det ger oss ingenting liksom så, nej, vi väntar och ser vad som kommer. Den är rätt lik sin syster i profil iaf så, ska bli spännande :)

Det ska jag göra, ha det bra!

Anonym sa...

Åh va härligt med barnvagnspromenader =) Jag längtar tills jag kan gå "normalt"...Ha en trevlig helg!

Kia sa...

Hej!

Jag vet inte om hon har ett kort tungband. Det är ingen som sagt något varken på förlossningen/BB/BVC, men å andra sidan vet jag inte om de kollat så noga. Jag ska ringa BVC på måndag så vi får komma dit och kolla det. Med tanke på hur långt hon kan sträcka ut tungan har jag svårt att tro det, men min hjärna kan inte låta bli att tänka "tänk om det är så, tänk om det är därför amningen inte fungerade".

Hoppas att ni har det gott i det kalla, vackra vintervädret. Här har vi -25..
Kramar

Åsa sa...

Hej, hej! Allt bara bra med mig, laddar för fullt nu inför nästa runda i februari. Och det är bra du övar upp konditionen nu så du då kan springa ifrån mig när det är dags! Kommer bli en enormt stor skräckinjagade dinosaurie på 52 kg plus som inte vill annat än att äta en mjölkko till lunch! :-))
Stora kramar

Drömmen sa...

Vad fina ni är!

Ja, det tredje försöket betalar landstinget, men det är det sista. Så hoppas så att jag blir på tjocken igen och att jag får lite extra till frysen :)

Ja, jag går här och väntar på att min mens ska dyka upp. Men när jag var på kontroll så såg de att jag skulle ha ägglossning så jag tror dessvärre inte att mensen kommer fören om runt två veckor.

Idag är det drygt en månad sedan jag fick MA, det känns så konstigt. Idag skulle jag kunna ha varit tjock om det gått som jag ville. Men livet tar tyvärr allt för ofta konstiga vägar.

Du har fått en blogg-award av mig. Se min sida för en liten kommentar :)

Kram på er fina!

Cecla sa...

Va mysigt med barnvagnspromenad! :D
fast kan inte va så lätt i snödrivorna.. Men kasnke är det som ger mer kondition oxå ;)

har jobbat på tågen i 2år nu (tydligen! GAaah!) och är inte heller så stabil på x2000... Iofs åker jag dem väldigt, väldigt sällan.. vilket jag tycker är skönt! ;) Tycker jag vinglar där även om korglutningen fungerear... :S
Hoppas lunchen smakade o att maja har ännu en skojig huvudbonad! :D
Kramar