21.1.10

Dagens lärdom

Bajsa aldrig sittandes i ett bärsele. Det blir kladdigt. In i maskin på snabbtvätt, vet inte om diarregult någonsin blir en hit på catwalken. Maja ligger ovanpå maskinen och finular på nästa grej på schemat. Inom 2 minuter blev det klädbyte igen då mjölken kapitulera. Sitter och ammar nu, men lite for tillbaka samma väg den kom. Hoppas hon inte är dålig bara, annars kanske det är mjölken som nått bäst före-tid, moderkon är ju snart halvvägs till 50...;)

4 kommentarer:

pärla sa...

Hahaha, den där sista var särskilt kul...men halvvägs till 50 is nothing!

Alma sa...

Hej hej! Hon föddes den 29 september i vecka 29+3.. :)

Vi mår allt bra.. Det är detta med maten som inte är det lättaste. Hon är inte ett dugg intresserad,men annars så löper allt på bra!

Kram

Cecla sa...

HIhi.. Men hon verkar rätt nöjd med att ligga på tvättmaskinen iaf :)
Kanske var en plan med bajsandet ;)

Jupp, jobbar heltid på tågena.
För det mesta ett skojigt, trevligt och omväxlande jobb. Dock inte lika kul i kaosartad vintertid.. :S

Hoppas på att få träffa på dig ombord nåndag :) (iofs har jag nog inge eskilstuna på schemat på ett tag) Hoppas du kryat på dig efter illamåendet o att den ordinerade vilan hjälpte! Bra med "husdoktorer" ;) Många kramar

Kia sa...

Hej!

Jag verkar vara lika dålig påatt svara på mina kommentarer.. =/Man tänker att man ska göra det sen, när man har mer tid/ork för att ge ett bra svar och så glöms det bort..

Jag tycker att det är smidigare med tygisar än engångsblöjor. Den stora fördelen är att jag aldrig behöver tänka på om jag har blöjor hemma, på mindre än en timme hinner jag få vikisarna tvttade och torra. =) Än har jag inga bajsfläckar som håller sig kvar, men kanske blir det annat när de börjar med smakportioner.

Klädbyten blir det en hel del här hemma. Oftast är det maten som kommer upp samma väg igen..

Kramar