2.6.09

vecka 17+0

Det här var en liten annorlunda sak. Att fotograferas. Eftersom jag inte tycker mina spiror är de läckraste i Sörmland (ja inte i Stockholm heller ;-)) så drog jag på mig ett par tights.
Lite dumt att man inte tog bilder precis i början, men betänk att jag inte är supersmal sedan innan. Syster min tyckte inte det var så mycket gravidmage medan sambon tycker det. Så alla tycker olika :) Men liiite gravidmage tycker jag själv att jag har.


Ska försöka ta kort varje vecka, kan ju vara roligt att se utvecklingen eftersom vi även har bild på ägget innan det sattes in.
Ha en supertrevlig kväll! Vi ska strax äta sen middag, sen blir det Desperate housewifes och glass från hemglass-bilen.

7 kommentarer:

surromamman sa...

Oh, I totally see a baby-bump! :-) And way cute, too!

Och du, inte bara "försöka" ta kort varje vecka. Det är superkul att ha så DO DO DO.

Ett tips: Jag tog ett A4 ark och skrev veckan jag var i med stora siffror på och hängde över en tavla som finns percis brevid mig på alla bilder. Då är det lätt att se vilken vecka man är i efteråt.

Lycka till med fotandet. Och glöm inte en bid framifrån med!!!

MochM sa...

Ja vad roligt att se någon annans "veckobilder" också. Jag började i vecka 16 så du är inte sen, det har ju inte hänt så himlans mycket innan dess, men nu syns din, så fin så fin!

Jenny sa...

Åååååhhhh, där är den ju:o)

Visst ser man gravidmagen, underbart!!!

Kram!

Karolina sa...

Även om jag inte vet hur du såg ut innan så ser jag en gravidmage.

♥ Ninna - VillBliMammaNu ♥ sa...

Oj så fiiin mage. Njut njut njut och fota fota fota!!!

Kram Ninna

fru L sa...

Jo, visst syns gravidmagen! Och vad fin den är. Vi ångrar nu lite att vi inte tog några magmått innan graviditeten, för att verkligen få svart på vitt att den växer, att det inte bara är önsketänkande. S frågar mig flera gånger dagligen "är det säkert att den är större, är det säkert?".

Rallyrut sa...

Underbart att se en så vacker gravidmage....

Vi har tagit kort regelbundet...försökt ta varje vecka men har missat någon här och där...men har i allafall varannan fr vecka 12...
KRAM