21.6.09

Är det första sparkarna?

Vi åkte och besökte syster, hennes sambo och deras lille Hugo på sjukhuset igår. Fortfarande overkligt att de fått barn och overkligt att vara moster! Så mysigt o hälsa på, han sov mest men vi fick hålla i honom allihopa. Nu blir man inte mindre sugen :)

Jag har känt mig krasslig idag, det började redan igår. Ont i halsen, hängig och allmänt seg.
Blev ordinerad av grabbarna hemmavid att vila, så jag kröp tillbaka i säng efter frukost och läste lite för att sedan slumra.
Sen tyckte jag minsann att jag kände bebisen sparka! Det är ju svårt att veta hur det känns när man inte varit med om det förut, men jag är nästan säker på att det var bebisen.
Häftigt och läskigt, vill gärna känna mer! Verkar mest vara när man ligger ner.

Tycker man borde kunna ge bort sina återstående provrörsförsök (när man väl lyckats) till någon som behöver dem. Man har ju tre försök och vi som nu förhoppningsvis grejar det på första försöket har ju två kvar. Tänk vad fint det vore om man fick ge bort dem till någon annan!

Kram på er!

6 kommentarer:

Malin - brandteknologen sa...

Vad härligt att känna sparkar =) Grattis till mosterskapet!

surromamman sa...

Det är säkert de första sparkarna som du känt. De brukar vara lättast att känna antingen när man ligger ner (på rygg) eller när man sitter i bilen med bältet spänt över magen. :-)

Det kommer inom 2 veckor att bli mycket mer, och då kommer du inte att fundera längre på vad det är. Varje butt är en hälning till mamma och ett par veckor senare är buttarna oxå en hälning till pappa och storebror.

:-D

Johbur 33 sa...

Ja tack! Jag anmäler mig gärna till ett försök då våra är avverkade!;)

Fantastiskt med sparkarna! Nu blev jag avis...men på ett icke missunsamt sätt. Ni är värda varenda spark!

Kram från ICSI-syster Johbur
(tack för att du tittar till mig!)

MochM sa...

Mysigt med sparkar. Som Surromamman skriver, du kommer snart bli varse och inte behöva undra "om". Dom blir tydligare och tydligare och nu känns det nästan som h*n är på väg att sparka sig ur mig med jämna mellanrum! :o)

Grattis också till att ha blivit moster! Det blir kusiner som blir bästisar så småningom!

Ja, ge bort provrörsbefruktningsförsök vore något. Tycker det där med trepack är lite konstigt själv. Vi köpte ett-och-ett till vi kom fram till landstinget och det var ju det försöket som funkade. Men vill ni inte spara dom till syskon? Eller det kanske man inte kan?

Sköt om dig!

m.

Sambon sa...

Tyvärr får man inte spara försöken till syskon. Vi har tre försök på oss att få till ett barn. Därefter får vi själva bekosta syskon oavsett vilket av försöken det första barnet kommer ifrån.

Jenny sa...

Åååååhhh, det var alldeles säkert sparkar du kände:o)

Stort grattis till din syster!

Kram!