10.6.09

Två gravida systrar, 20 veckor emellan

Jag, mamma och pappa var ute hos syster på hennes babyshower som hennes svägerska ordnat för henne. Det var jättetrevligt med fika och presenter, men ingenting jag själv kommer anordna :-)

Med kommentaren från Ninna i åtanke fick pappa fotografera våra magar. Det är ju såklart en enorm skillnad, men så skiljer det 2o veckor också. Samt 20 kilo mellan oss i vanlig kroppshydda -hihi.

Ändå rätt häftigt att vara gravida samtidigt! Om allting hade gått vägen med första embryot så hade vi varit två veckor efter, men nu blir det lite lugnare för mormor och morfar. Man får ju tänka på dem också ;-)

4 kommentarer:

rockygirl sa...

Hej! Va mysigt att ni e det samtidigt! Du undrade hur länge vi hade hållt på...i stort sett så har vi hållt på sen vi träffades, sju år nu. Vi gjorde vår första IVF nu i slutet på mars. Gick ju tyvärr inte vägen. Den andra IVF:en gjorde vi nu i slutet på maj. Hoppas att det blir positivt. Jag vill oxå ha en sån fin mage som du har! Det värmer när man får kommentarer. Uppskattar det mkt, man känner sig mindre ensam. en massa lycko och styrke kramar!!!

MochM sa...

Hjälp! Jag blir nästan rädd när jag ser hur stor magen kommer att bli! :o) Det blir mer och mer verkligt.
Rolig och fin bild!

MochM sa...

Hej där igen!
Som svar på frågan på min blogg. Vad jag vet ska alla IVF-are bli erbjudna UL i vecka 32. Det är den infon jag fått. Min BM tror dock att det kommer tas bort. Det är ett sk tillväxtultraljud" och eftersom det inte finns något som tyder på sämre tillväxt för IVF-bebisar tror hon att det kommer fasas ut. Att det är en gammal kvarleva helt enkelt.

♥ Ninna - VillBliMammaNu ♥ sa...

Hej tjejen, vilken STÖRTSKÖN bild på era underbara magar!!!

Bilder är SÅ härligt att ha och kunna titta tillbaka på för både er och barnet...

Grattis till er båda och era fina magar! OH vad jag önskar jag själv fick vara gravid någongång!

kram Ninna