29.6.09

Var det där du?

Vilken värme som har dragit in - skönt med sommar! Min förkylning frodas i hettan och släpper inte taget. Nu senast var det ögonen som blev fulla med snor - äckligt när man inte kan öppna ögonen på morgonen för allt gegg. Fyra dagar kvar till semester, sen hoppas jag på att bli piggare.

Tänk vad små sparkar i magen kan göra en lycklig. Fortfarande är det "nypa-i-armen"- känsla över att man får ta del av något så oerhört magiskt. För mig är det i alla fall det!

Igår när vi skulle sova sparkade Sjuan på som vanligt och jag bad sambon lägga handen på magen för att se om han skulle känna något. Själv höll jag tyst när sparkarna kom.
-Var det där du? frågade han och tittade på mig.
-Nej, svarade jag.
- Men nu då?
- Nej, det är bebisen. Vad mysigt att du också känner den nu, häftigt va? säger jag

L Y C K A
Det behövs inte mer för att man skall må bra! Jag ställde om bebis-räknaren. Barnmorskan beräknade ju oss till 8 november och det står även så på moderskapsintyget. Även om det inte spelar någon större roll har jag ändå börjat säga 8 november. Det är en bra dag, söndag och farsdag!

3 kommentarer:

♥ Ninna - VillBliMammaNu ♥ sa...

Hej! PergoTime används för att stimulera ÄL, i mitt fall används PT för att stabilisera min ÄL.

Underbart att få känna er bäbis sparka i magen :-) NJUT av stunden!!!

Kram Ninna

Jenny sa...

Åh, jag blir alldeles tårögd när jag läser ditt inlägg. Jag kan säga att den ljuvliga känslan när bebisen sparkar håller i sig, blir lika lyrisk varje gång.

KRAM!

Honungspojkens mamma sa...

Å vad underbart med små sparkar! Särskilt efter er resa... Det verkar vara en riktigt bra karusell ni hoppat på!

Och tack för dina fina ord hos mig.

Kram