26.4.09

Härliga helg

Jag älskar verkligen helger och ledighet! Man blir lite sliten när man är borta hemifrån 12-13 timmar om dagen och är hemma efter 18 varje kväll. Har dock tagit mig i kragen och ska jobba hemifrån två dagar i veckan, annars orkar jag inte.

I fredags var jag kvar i storstaden för att sjunga kareoke med jobbet. Landade hemma efter 22 så det var sängen direkt. På lördagen hälsade vi på lillasyster vars sambo fyllde år. Fest hela dagen och vi som tänkte åka hem skapligt parkerade bilen hemma vid 23.50...
Lilleman hade somnat i bilen efter att min mamma lekt "sten, sax och påse" samt sjungit lite.
Pappa följde inte med eftersom han är lite trött och stel efter en operation och lillebror orkade inte.

Svågerns släkt klappade mig på magen och sa att de höll tummarna för oss. Det betyder mycket med människor stöd och tummhållningar! Lillasysters mage är så mysig och fin, de är i v.32 nu och gud vad jag vill att allt ska gå bra. Då kan man stolt titulera sig som moster om drygt 8 veckor!

Några berömde lilleman för att han var så go och duktig kille. Jag blev stolt som en mor, även om jag inte är hans mamma...

Idag var det trädgårdsröj på schemat. Det känns i hela kroppen. Stel som en piasakvast, men nöjd med allt slit o släp. Bara fortsätta i veckan, sitter fint med kortvecka!

1 kommentar:

fru L sa...

Kan bara hålla med om det där med helger. Myser av tanken av att nästa vecka är en 3,5 dagars vecka, följd av en 3,5 dagars helg. Så borde det vara jämt... Jo, tiden går faktiskt, trots allt och vi är uppe i tvåsiffrigt, elfte veckan nu. Vi var på inskrivning för en dryg vecka sedan, skall tillbaks runt trettonde veckan för lite provtagning och (förhoppningsvis) få höra hjärtslagen. Vi hör till gottsunda BM-mottagning.