28.4.09

Ett litet steg i taget

Idag har vi gått 12 fulla veckor. Det känns ändå bra, nu ska ju risken för missfall ha minskat. Även om jag inte är så naiv att jag tror att sikten är klar. Vi har fortfarande en lång väg framför oss.

Har i alla fall bokat inskrivning hos barnmorskan nu. Fick tyvärr inte den jag blev rekommenderad, men det går säkert bra ändå. Jag frågade om det fanns någon möjlighet att kunna få lyssna på hjärtljud. Hon som bokade in sa att det kan vara vanskligt att göra det för ibland hör man ingenting om barnet ligger lite tokigt till. Men jag skulle fråga min barnmorska när vi kom in. Jag berättade vad vi gått igenom, just att fostret legat kvar sålänge inuti magen, varpå man är lite orolig att det ska behöva hända igen.

Ett litet steg i taget. Först inskrivning och hoppas alla värden ser bra ut och att man kanske kan få höra hjärtslag.

Angående IVF-tröjor som jag skrev om och som många verkar intresserade av! :)
Jag har kontakt med en kille som kan trycka tröjor för ganska billig peng. Jag sa att jag kunde ordna tröjor. Eftersom jag inte har koll, var handlar man en svart mammatröja till lagom pris, eller ja, vilken färg som helst fungerar ju egentligen.
Jag tänkte göra en provtröja och se hur det blir. Gina tricot har ju en del längre linnen som kan fungera om magen växer. Kom gärna med tips!

8 kommentarer:

MochM sa...

Dom magiska 12 veckorna. Grattis! :o)
m.

Pez sa...

Härligt att vi har kommit så här långt. Jag ser fram emot ul nästa vecka, oroar mig för att det ska vara tomt därinne.
Hoppas du får höra hjärtljuden på din inskrivning!
Kram

Lillsis sa...

gina tricots linnen använder jag. dom som är lite längre, 99kr/st Storlek S passar bra på lilla jag som nu räknas som höggravid... Fortsätter hålla tummarna. Jag vet att det kommer gå vägen!! Kram

Birsen sa...

ge-kås har billiga tröjor. So mtom är mammatröjor.
Jag är en av de intresserade men det beror ju på hur snabbt det går att fixa ;-)...Är i vecka 24+6.

Rallyrut sa...

Åh vad kul 12 veckor har gått...!!!
Åh vad bra idé med linnen...tyckte jag toppen...men jag kanske inte hinner vara med på det tåget då jag redan är i v.32...kram!

Birsen sa...

Jag har klickat hem en sådan :)...

Kommer la få 1000 frågor om vad IVF står för nu hahhahaha...

Tack för tipset :)...

Ta hand om er. Kram kram

Karolina sa...

Hejsan! Grattis till din graviditet! Jag har gjort en sk. IVF-bebis tröja om du vill se. Jag hade/har aldrig sett nån innan så jag fick för mig att jag var först att komma på idén men så var det nog inte :-)

IVF-Karusell sa...

Karolina, jag tittar gärna på din tröja! Har du någon blogg eller så?