11.5.09

Outad på jobbet...

Egentligen hade jag inte alls tänkt säga något till chefen. Men en situation uppkom, jag blev irriterad, återvände ner till chefen för att ifrågasätta vad som pågick och sedan talade jag om det. Situationen var läglig och som uppgjort för att jag skulle berätta. Som om han redan visste något...

Det kändes skönt efteråt att ha sagt det. Även om det kändes overkligt. Som att allting kommer tas ifrån oss bara för att jag har berättat. Men det är ju en naturlig sak att vara gravid och jag vill njuta av det och vara stolt över att få bära ett pyre inuti mig!

Jag märker på sambon att han blivit lugnare sedan ultraljudet förra veckan och det glädjer mig.
Nu ser vi positivt på framtiden, det ska bara gå!

Jag blir oerhört tacksam för alla besök jag får och alla fina kommentarer, vill krama om er allihop! Tänk, vad kul det vore om man kunde träffas allihopa någongång framöver!
Alla som vill förstås, många av oss sitter ju ändå i samma båt.

Kramar till alla som läser, stöttar och finns där för oss! Puss på er!

2 kommentarer:

Jupp sa...

Sign me up for a visit! :-)

Men alltså... har jag inte fått för mig att vi bor i närheten? Hojta mig ett mail genast vettja så får vi bestämma nått i sommar. Vill ju kolla mage, ju! ;-)

Jenny sa...

Jag har också tänkt att det skulle vara så roligt att träffa alla man "pratar" med i bloggvärlden som genomgår samma sak. Vore toppenkul!