2.5.09

"Har du svalt en fotboll eller?"

Vi firade Valborg i huvudstaden hos goda vänner. Grillat, spel och massor av skratt!
Landade hemma runt 03.30 på morgonen. Jag avskyr att köra bil på natten när man är lite småtrött, fick slå på mina kinder för att bli pigg samt veva ner rutan och släppa in kylan.
Men hem kom vi i alla fall.

Tjejkompisen tyckte det syntes att pyret har börjat bygga ut och killkompisen kläckte ur sig.
"Fan vad tjock du blivit, har du svalt en fotboll eller?" varpå jag skrattade och sa att den kommentaren kommer jag leva på länge.
"Det är kärlek det, sa han"
" Ja, den kommentaren kom verkligen från hjärtat, sa jag"

Fina, underbara vänner som stöttar i med och motgång. De är så glada för vår skull och jag blir så rörd. Rörd och stolt över att pyret i magen påverkar så mycket. Är så himla glad och vill inte att den här känslan ska släppa. Jag tycker verkligen om att få vara gravid!

Det är trädgårsarbete som gäller nu. Vi har en stor damm där döda löv, äppelskrutt och annat gojs samlas till en riktigt sörja som luktar vidrigt. Just nu är det operation få upp alla vattensalamandrar som gäller, de är så fina och givetvis ska de få bo i dammen.

Massa kramar till er som läser, o puss på er!

3 kommentarer:

Johbur 33 sa...

Kramar & pussar tillbaks till söta dig som säkert är jättevackert gravid! Mysigt att sjuan börjar synas.

Ja, hjälp vad man har att pyssla med i gamla trädgårdar. Vår skulle vi låta bli tills nästa sommar, men det är svårt att låta bli. Nu är vi alltså både ute och inne och renoverar...phu!

Kram och tack för styrke-kommentarerna hos mig. De behövs!

johbur

Frida sa...

Har du redan svalt fotbollen. =) FÖrst nu börjar folk säga det till mig. Hur mycket har du gått upp nu? Snart inskrivning ju! Hoppas värden o allt ser bra ut! Hörs i veckan! KRam

mirakelester sa...

Det är underbart med vänner som finns där för en! Och snart kommer fotbollen förvandlas till en badboll :) Det går snabbare än man tror! Kram