25.5.09

Ledighet är fina grejer

Godmorgon! Hur mår ni? Jag har varit iväg från bloggen, inte hunnit helt enkelt. Jag älskar ledighet! Dessa dagar har varit fyllda med aktiviteter och det är skönt att släppa tankarna på jobb. Har dock vaknat nästan varje morgon med ont i nacken och huvudvärk. Inatt fick jag låna sambons kudde som skall vara bra för nacken och vaknade 05, pigg som en mört!

Det hugger långt ner i magen, mest på högersidan och jag försöker intala mig själv att det bara är livmodern som växer eller gaser som hamnat på tvärsan. Oron finns ju där hela tiden, även om den lagt sig ner en aning. Dagarna flyter på helt enkelt, vilket är skönt, för nu vill vi gärna få vårt rutinultraljud så vi vet att bebis lever.

Har inte kommit igång och fotograferat magen än, trodde den skulle vara enorm vid det här laget, men den är lite lagom. Man vill gärna att den ska växa, för stolt som en tupp är man ju!

Massa kramar!

3 kommentarer:

Rallyrut sa...

Härligt med lite ledigt!
Jag kände också hugg och även lite molvärk av och till i magen i början av graviditeten...tänkte det kunde vara skönt att höra att vi är fler som känt likadant!

Ser fram emot magbilderna, nu borde det börja synas :)

Anonym sa...

Då o då har man ont... Är i v.37 nu o har mer ont än någonsin... Men det är som det ska :-) Snart kommer den ut...

MochM sa...

Säger som ovanstående, jag kände också en del smärta. Gör det fortfarande ibland. Särskilt om jag promenerar efter att ha ätit! :o)

Ser fram emot bilderna jag med!

m.