15.5.09

Älskade systeryster

Ibland kan jag känna en frustration. Över att många faktiskt inte vet att alla inte kan få barn bara genom att ligga med varandra en gång, i precis rätt tidpunkt i månaden. Det lirar inte riktigt för alla. Men det är väl kanske upp till oss som är med om det att lyfta fram frågan. Jag berättar gärna för den som orkar lyssna om hur det fungerar med IVF.

Vill absolut inte bli en sådan mamma som säger " vill du köpa mina barn" när de är jobbiga.
Sådana stunder lär väl kanske komma, men med tanke på hur hårt man har kämpat för att ens få ett barn så skulle det kännas förolämpande att säga en sådan sak.

Min älskade syster är just nu ledig inför förlossning och det är fortfarande så overkligt att hon bär ett litet barn i sin mage. Min lilla lillasyster. Jag vet sis, det skiljer bara 366 dagar mellan oss men du kommer alltid vara min lillasyster. Nu ska du bli förälder, det är så vuxet!
Hon bloggar mycket nu när hon är ledig - rastlöst som hon är. Kan inte titta mig mätt på bilderna på hennes fina gravidmage. Längtar tills pyret kikar ut så moster får pussa på h*n!
Min fina syster med bebisen i magen v.33+6. Äntligen får man kalla henne för tjockis. Vanligtvis skiljer det 20 kilo mellan oss och jag var den som fick den tunga benstommen ;-)


Min sambo sa häromdagen " Hörru, det gick ju inte att välja "sambo" i din omröstning"
Nej, men då blir det ju bara en röst på den ju. Du får välja släkting istället. Har du röstat då eller?
Nä, säger han buttert. Men gjorde nog det någon dag senare.

Massa kramar till er alla som läser och kommenterar!

4 kommentarer:

Lilla lillasyster sa...

hehe det dröjer nog inte så länge innan din mage är som min! Glöm inte ta kort på magen, man glömmer fort hur den såg ut innan. kul att jämföra. Älskar dig! KRam

Mamma Melissa -änglamamma och gravid sa...

Vad härlig sambon verkar!:.))

Och det är nog som du skriver... det är ni som har erfarenheten av det som får tala om det... vilket egentligen kan bli lite konstigt (samma med oss änglaföräldrar) att vi som genomlider det vad det nu än må vara, vi är också de som måste orka ta det utåt...

Men du gör det förbaskat bra, måste jag säga!

Jenny sa...

Hej

Jajamen, jag har mailadress. Minns inte om du godkänner kommentarerna först. Så jag kan ge dig den och du sen inte lägger upp det på bloggen. Så jag testar nu och ser om min kommentar hamnar där direkt eller ej:)

Jenny sa...

Hej igen;o)

Jag skriver ett inlägg till dig på min blogg där jag måste godkänna kommentarerna. Skriv din mailadress där så får du min:o)

Kram!