27.2.12

Avslutat jobb, fira i Stockholm och fisk-spa

Vi rundade av min sista vecka på mitt jobb med att åka till Stockholm i helgen och fira älskade mamma och lillebror på deras födelsedagar. Min lillasyster och hennes familj var också där och vi systrar satt på övervåningen och gick igenom flertalet kartonger från vinden. Kartonger med innehåll såsom teckningar från tidigt 90-tal till skolböcker, gamla dagböcker, 20 kg gamla OKEJ-affischer med främst Backstreet Boys och Leornado Di Caprio (någon som är intresserad,tjoa till för jag behöver dem inte längre)

Halva barndomen flög förbi och vi rensade ur, sparade och slängde medan mamma för första gången lagade Wallenbergare nere i köket (i toppklass, alla älskade maten!) där kusinerna lekte tillsammans med morfar och papporna i ett enda virrvarr. Kärlek!

På söndagen hade vi bokat in oss tjejer hos Fiskpedikyren (Wallinggatan 35 i Stockholm) för att prova på något nytt.

Efter att de tvättat av våra fötter fick vi sätta oss ner i varsitt fotbad. Det fanns valfri dryck och godis och så fick man välja en lotion till fotmassagen efteråt.

Lyx med sköna fåtöljer

Och så ner med fötterna till de hungriga små fiskarna, här satt vi i 30 minuter


Kan varmt rekommendera att prova för er som funderar eller bara vill ha en mysig upplevelse och prova på något annorlunda. Fiskpedikyren hade trevlig personal, man måste tidsboka eftersom fiskarna behöver vila upp sig mellan behandlingarna. Men så får man också behandlingsrummet för sig själv/själva.


3 kommentarer:

Maria sa...

Den där fiskpedikyren bara måste jag testa, fast jag är ju väldigt kittlig under fötterna så vi får väl se hur det går;).

Kram

Cecla sa...

Ååh vad kul med fiskpedikyr! Det passade vi på att göra i malaysia... (dock fick man bara en kvart där)
Jag höll på att dö de första tio minutrarna typ... (är så himla kittlig!) Men sen var det mysigt :) Och vilka fina fötter man fick efteråt. Hade gärna haft en halvtimme! Kul med nya (nygamla) jobbet, man ska göra vad man trivs med! :) kramar Cilla

Anonym sa...

Tack älskade dotter/döttrar för fisk-spa-t! det var så mysigt och skönt! Fötterna är fortfarande efter 2 veckor mycket mjuka! Älskar er såååå!