25.1.12

Tänka efter före...

Sitter och avnjuter Sting med "Fields of gold" på Spotify och inser att jag är ganska värdelös på att blogga. Ganska värdelös på att hinna med allt jag vill göra och bör göra.

Men så tänker jag efter, idag somnade en bekants mamma in. Han har nyligen förlorat sin pappa. Han är 23 år gammal och föräldralös.

Dags att skärpa till sig igen! Inte fastna i det här vardagspusslet och irritera sig över disken som hopar sig, att det ligger leksaker i varje vrå, att dammtussarna sprider sig.
Det finns viktigare saker! Ja, jag vill göra extremt mycket- har miljoner ideér om allt och vill försöka förverkliga dem. Men man får ta en dag i taget. Gäller bara att hitta rytmen.

Skit sak samma om disken står en dag till då. Måste lära mig att acceptera det, för det finns viktigare saker. Vi är ju friska och har varandra! Bara det är ju helt fantastiskt!
Hitta rytmen helt enkelt och försöka ordna med hushållet så att det inte blir ett irritationsmoment. Energin går ju ut åt helt fel håll då.

Hur gör ni för att hitta rytmen i vardagen?

1 kommentar:

Grodis sa...

Ja det är inte lätt att hinna me...vi hjälps åt men har ingen ork så får det ligga kvar. Jag vill helst att det ska vara ordning jämt men det kan man glömma..viktigare att umgås med familjen. försöker att köra disk och tvättmaskin på morgonen eller på tvätten sen hänger vi det. Blir inte lättare nu när i blir en till:-)