20.10.11

En sån där dag som får hjärtat att bulta extraDen som säger något annat än att det är mycket känslor kring IVF har nog inte gått igenom det.
Kan bli gråtfärdig en dag som denna över det lilla mirakel vi har fått ta hand om.

Idag är det tre år sedan lilla Maja blev tillverkad! Då vi gjorde äggplock och bland de befruktade, fina äggen så sattes ju ett färskt in och de övriga frystes ner. Ett av de nedfrysta var Maja som sedan tinades upp i februari -09.

Jag får nästan gåshud av att tänka på att det faktiskt går att göra. Frysa ner ett levande embryo och kunna ta fram det senare och allting fungerar.Carl von Linné-kliniken där Maja är tillverkad

Man blir tacksam, så ytterst tacksam och inga ord kan beskriva den lycka jag känner över att få vara Majas mamma. Det är så jag vill studsa runt och bara skrika, hojta, kramas för att få ur mig alla känslor, vet inte riktigt var jag skall ta vägen.

Jag firade med att sms.a till 72950 och skrev WAB50. Det är inte mycket, men 50:- för att fler skall få uppleva samma känsla för den överträffar tamenfan allting annat!

Mamma älskar dig Maja - så himla mycket och det vet du för det berättar jag varje dag och du säger allt som oftast "Tack" och ler lite som bara du kan göra. Fina, busiga unge, tack för att du finns och lär mig vad livet går ut på!

Här är vad jag skrev 2008 om äggplocket

1 kommentar:

Vi i Insjön sa...

Igår fick jag rejäla flsh backs när jag kollade på drömmen om ett barn. Vår läkare Staffan i Falun var ju med och lokalerna ja allt.
Det slutade med att jag och A i stort bestämde oss för att testa våra frysisar om något år :-)
har ni funderat på syskon?