17.3.11

Starta lokalförening för ofrivillig barnlöshet

Ja, ni som läst bloggen ett tag och känner mig vet ju hur mycket jag brinner för det här med ofrivillig barnlöshet. Därför hjälper jag Wabbie Foundation och därför hjälper jag föreningen Barnlängtan - för mig är det sjukt viktigt!

Efter en artikel om IVF som vi var med i här hemma i Eskilstuna, där de skrev att jag var sugen på att starta en patientförening/lokalförening för just ofrivillig barnlöshet, fick jag kontakt med två fina tjejer.

Vi har nu haft ett första möte och tankarna snurrar på - vi kommer starta en lokalförening för att driva frågorna om ofrivillig barnlöshet! Nu ska vi köra järnet!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Tack! Hehe, nä det var inte magsjukan, det var J som låg i magsjuka. Jag kände att jag hade i kroppen men inget kom tack o lov! Jag har gått ner genom vanliga hederliga hundpromander och så har jag en Crosstrainer hemma. Kosten har jag inte ändrat på, bara det att vi försöker hålla oss till helgen gällande gotta :)

Hoppas ni mår bra nu hela familjen!!
Kram!

Sparvöga sa...

Hej.
Jag är en "syster" som också lever i tuna. Jag och min sambo är mitt i den här karusellen då jag har stop i äggledaren, och jag tycker att
det där med patientförening verkligen låter som en superbra idé. Jag satt och funderade på det senast igår, om det finns någonstans vi kan vända oss lokalt. Det är ju så svårt och man känner sig helt ensam i det här.

Grattis till ert fina mirakel!

varma hälsningar matilda