9.12.10

Barnlängtan och Wabbie - viktigt!



Är det något som är viktigt så är det Wabbie Foundation och föreningen Barnlängtan. Stiftelsen som startades av Sandra och Lars Dekenno tidigare i år. En stiftelse som skall kunna ge ekonomisk stöd till de personer som behöver det inför IVF eller adoptioner.
Barnlängtan som är en förening till för ofrivilligt barnlösa.

Av 50 tidningar jag mejlade så skrev två stycken om stiftelsen vilket är bättre än 0 för det gäller att synas därute i bruset

Länk till Gotlands Allehanda & länk till E-nytt

Kan vi komma överens om att i varje medialt sammanhang/allmänna sammanhang försöka prata om dels Wabbie Foundation och även om föreningen Barnlängtan (som lägger ner mycket tid och kraft för medlemmarna)

Det är ju trots allt något som rör de flesta av oss och vi är många i samma sits som kan påverka. Dels att fler går med i föreningen Barnlängtan så att arbetet kan fortsätta där samt att vi öppnar upp ögonen så folk kan skänka pengar till stiftelsen så att fler kan få ekonomisk hjälp!

Okej - är ni på?

1 kommentar:

Cornelia sa...

Du e bara bäst Jannica :D

Om vi lyckas så bra med vårt jobb som vi vill så kommer inte Wabbie Foundation o behövas i framtiden. Inte om vi får Socialtjänsten med på vår linje att man ska få hjälp utifrån en medicinsk bedömning ist som det e idag begränsade försök som bestäms utifrån ekonomiska och politiska beslut.
Men det dröjer nog ett litet tag till, så länge behövs Wabbie oerhört mycket! OCh de kommer absolut att behövas för de som vill adoptera, även om vi får till en förändring och höjning av beloppet man får av försäkringskassan så kommer man aldrig att få det helt betalt, och det e mycket pengar det kostar.

Vi fortsätter att kämpa!
Kram, Cornelia!