14.9.10

Vi skriver kväll den 14 september

Det enda som hörs i huset är fläkten från datorn som febrilt vevar bort värmen från apparaten som nästan står på dygnet runt.

Jag gillar den här kvällstiden framför internet. Läser bloggar, ser vad alla andra människor har för sig via Facebook, jobbar lite med någon av alla föreningar jag är inblandad i.

Mina hjärtan sover däruppe - kanske är de i drömmarnas land? Dit skall jag också fara strax. Så mycket att göra bara. Men sömnen är värdefull för att ladda batterier. Smälta intryck av dagen som varit och skapa bra förutsättningar för kommande dagar.

Lycka. Att få uppleva dagar och ta dem till vara på sitt sätt. Inte på andras villkor - sådant har jag inte tid med. Förutom lilla M - det mesta sker på hennes villkor och jag älskar det.

Älskar att jag har en sådan fin familj och att hon äntligen kom till oss efter allt helvete vi gått igenom. Tänk att jag fortfarande inte vet vem jag skall tacka för det. Men tacksam det är jag - något så innerligt att jag faktiskt satt och grät med lilla M i famnen, tittandes på sin stortjutande mamma medan hon drack sin välling.

Älskade älskade barn - det är kanske en klyscha, men kärleken till sina barn är störst av allt!


5 kommentarer:

Joanna sa...

Fint inlägg. Får mig att gråta lite också.

Nu hoppas jag på att få uppleva samma sak om sisådär ett år eller liknande.

Lila sa...

Oh, så ffinnntt skriver!! När vi träffades förra veckan så såg jag verkligen din kärlek i ögonen till lilla M, det var så härligt och jag rös i hela kroppen. Kanske kände jag en avundsjuka för att jag inte fanns på det plan när vår skrutta var liten. Kanske en avundsjuka, för att jag kanske aldrig kommer att få uppleva den innerliga kärleken till en liten baby, så som jag gör nu till skruttan.

Jag undrar hur det är att kunna älska sitt barn från första sekund?

Nu till lite vardagliare saker:) Det där med afrodansen ska jag prova fler gånger, var ju helt slut när jag körde igår så jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den:) Jag hoppade bio "SALT", kände att träningen måste prioriteras såhär i tentatider:)

Åker hem idag *jippi*!! Kramis Lila

stefanbergmark.se sa...

Hej!

Jag är frilansjournalist och jobbar bl.a med Babyvärlden.se. Skulle vilja komma i kontakt med dig. Skicka gärna ett mail till stefan.bergmark@gmail.com.

Tack på förhand!

Stefan Bergmark

Tess sa...

Hej!
Tack för din kommentar, vad glad jag blev att du lämnade en!

Verkligen en liten värld, alla känner alla. :)

Vi mår bra hela familjen, jag är lite uttråkad och undrar om jag kan bli mer utvilad? I morgon kommer det iallafall lite garn och annat som jag beställt, så då kan man börja sticka! :)

Cecla sa...

Känner igen det där med att man lever i en egen värld.. en egen bubbla... Även om det inte är ivf-världen.
det är inte alltid lätt att inse.. Tur att det finns så fina människor som du därute. Som förstår, som är villiga att förstå... Även om man inte är i samma "värld".
Och otroligt inspirerande att du öppnar dig så själv om din egen värld. Tycker helt klart att du kan gå rakryggad utan problem! :)
Många kramar