16.6.10

Ibland tryter orken

Säg att jag inte är den enda vars ork tryter ibland och man bara sätter sig ner och grinar förtvivlat för att försöka hämta ny kraft och ta sig vidare?

Men du borde ju vara lyckligast i världen som lyckats med IVF?

Ja - det är jag också och jag gnäller sällan över småsaker här i livet. Men ibland, som nu, när jag ligger efter med precis allting som det känns och tusen saker snurrar i skallen.
Vissa saker självförvållade eftersom jag allt som oftast har tusen bollar i luften och ska rädda världen -typ.

Då - tar orken slut och jag vill bara bli som barn på nytt. Få krypa in i de tryggaste famnarna man hade som barn - mamma o pappas och få viskat i örat "det ordnar sig" samtidigt som någon klappar en på huvudet.

Men jag är stor nu. Har ett eget barn att trösta när hon ramlar och slår sig eller blir rädd.
Bloggen får vara min lilla famn. För det är min egen plats och här får jag skriva av mig...

6 kommentarer:

Sara sa...

*KRAMAR OM*
Såklart får du lägga dig ner och göra ingenting ibland. Du har ju tusen järn i elden och verkar köra i elvahundra mest hela tiden, så det vore konstigt om du aldrig blev trött och slutkörd.

Ta en dag och gör ingenting som du inte måste. Mys med Maja, fika, pyssla med någonting som ger dig energi. Man måste lyssna på kroppen, punkt!

Tröstkramar i massor

Anonym sa...

Hej!

Vill sända en kram till dig.

Och säga att jag förstår och har känt samma sak.

Känn inga måsten och ta emot alla kramar du kan få!

Orken kommer tillbaka.

Kramar till dig fina Jannica från Anneli och Millie!

Pärla sa...

Du ska se att det ordnar sig! Ofta kör man på tills den där reaktionen kommer emot, det är ju så mycket man både vill och bör, men välkomna tröttheten, den säger vad du behöver bäst just nu. Hämta andan, vila, koppla bort allt som ska göras för en stund, sedan kommer allt att kännas bättre och du jobbar också bättre. Jag blir allt mer övertygad om att när man känner så där ska man lyssna till det och slänga sig på soffan, eller hur man nu vill vila, ens för 10 min. Stor kram!

Jenny sa...

Du är så normal man kan vara vännen. Sådär känner jag med jämna mellanrum. Bara för att vi lyckats få våra mirakel via IVF, innebär det ju inte att vi befrias från att känna oss trötta och ledsna ibland.

Du är en toppenbra tjej. Häv ur dig allt här och samla kraft. Imorgon är en ny dag.

Många många KRAMAR!!!

MDB sa...

Klart man inte kan orka hela tiden, det är väl ingen som klarar av det. Bra att ha en blogg som ventil, och se till att ta hand om dig och ta tid att samla extra kraft när det behövs. Stor kram.

Cecla sa...

Det är det som är det bästa med bloggar! :) Att få skriva av sig...
Och det bästa med vänner, som man kan få beklaga sig lite hos när det behövs! Bara få ventilera lite..

För ork finns inte i överflöd.. ibland tar den slut och behöver fyllas på efter en "paus".

var rädd om dig vännen!!
Många kramar!!