6.6.10

Äventyr i Stockholm

Vi styrde kosan mot storstan imorse för ett besök i fotostudio. Min f.d pojkvän som har börjat fotografera hade sagt att han kunde fota Maja i dopklänningen. Hon tyckte att en timme fick räcka - sedan blev det dags för besök hos mormor, morfar och morbror.

Pappa Lasse, fotograf Per och så Maja

Majisen finner sig i de flesta situationer


Det vankades saft och bulle i trädgården hos mormor, morfar och morbror.


Vi har ju gått in i majskroks-fällan...jag sa att vi inte skulle hamna där, men eftersom smörgåsrånen innehåller salt vågar jag inte ge henne dem.
Majskrokar är härligt gula och kladdar galet mycket - Maja älskar dem!


3 kommentarer:

Jenny sa...

Det är ett riktigt bra initiativ det där, jag tror jag har sagt nån gång till en vän att det borde finnas så jag blev superglad när jag såg ditt inlägg om stiftelsen!:D

Ang det kommande IVF:et så ska vi höra av oss till dom v.24 är det bestämt, så får jag en närmare tid baserat på senaste mensen, men det blir mest troligt i augusti.

Fina bilder, som alltid! :)
Kram

Anonym sa...

Adam älskar oxå majskrokarna. Och det är kladd precis överallt... Ibland får han sitta i bar överkropp (manligt va?) och äta, så är det bara att sanera honom efteråt. :-) Kram från Anna och Adam

Pi sa...

Majskrokar = Najskrokar!

Tack för din kommentar på min blogg. För att svara på din fråga så att vi är oförklarligt barnlösa. Det finns inget fel på oss och i början var vår läkare helt ÖVERTYGAD om att det skulle lyckas för oss. Men, tyvärr. Nu fem år efter att vi börjat med behandlingar börjar vi bli så gamla också att jag antar att mina ägg är sämre. Vi har avslutat vår IVF-karusell och tänkte satsa på adoption, men även om vi galant fick vårt medgivande för drygt ett år sedan så verkar det nu bli svårt ändå eftersom köerna ökat så till det land vi valt.