28.4.10

Livets små lyxigheter

Det finns många lyxsaker man kan kosta på sig här i livet. Jag älskar de små sakerna i livet som är lyxiga - som att bland annat kunna ta en varm dusch när jag vill, dricka gott vatten direkt ur kranen eller krypa ner i en varm säng tillsammans med min älskade familj. Det är lyxigt för det är inte alla som får uppleva sådant och något så banalt som en dusch är ännu mer värdefullt i andra länder där de kanske inte ens har rinnande vatten.

Ibland måste man uppskatta de vardagliga sakerna lite mer för att må bra tror jag.
En lyx till är lite kroppslig egentid. Nyligen var det fotvård som jag hade presentkort på.
Igår var det frisörtid. Mitt hår blir nämligen punk-grönt då vi har egen brunn. Ser otroligt lustigt ut som att jag försöker vara 14 år med färgglatt hår.

Inför dopet som komma skall känns det fräscht att vara fin i håret. Lillskruttan fick följa med denna gång (förra gången hade svärmor henne ett tag) och hon skötte sig utmärkt!
Sov en stund när vi kom dit - lekte i vagnen när hon vaknade. När jag satt med folie hann jag byta blöja och mata, sedan var hon med i knät och kikade på sig själv i spegeln, satt med när jag fick håret tvättat och sedan vagnen igen när det var dags att klippa kalufsen.

När vi nästan var klara började hon smått protestera för att sedan somna gott i vagnen när vi gick mot bilen och somna om när bilen började röra sig.
Jag är så glad att hon är snäll att ha med - det gör allting lättare eftersom jag är med på så mycket och hon får träffa väldigt många vänliga människor.

Matpaus medan blekmedlet gör sitt på mitt gröna hår
Salongen är Frida klippotek i Eskilstuna och min rara frisör heter Josefina.

Jag tycker det är kul att testa nytt. En page med längre hår fram.
Ovanligt? Ja! Jag kan knappt sätta upp håret längre, grymt skönt nu till våren!

Och lite sådär "godmorgon"-rufsigt eftersom jag har tröttnat på när håret bara hänger rakt ner.

Inser att jag inte är van att se mig själv i profil. Se upp Hammarbybacken - min näsa är brantare!

Kram

5 kommentarer:

Sara sa...

Så fin du blev i håret :-)

Jenny sa...

Supersnygg frisyr!

Kram!

Frida sa...

Fin syrran! Nu är vi ganska lika i håret.
KRam

Anonym sa...

Din näsa är perfekt. Men se till att inte "klippa av" ögonen med frisyren, för då ser man bara näsan och så snygg näsa har väl ingen.

pärla sa...

Å, så snygg frisyr och fin profilbild!