18.10.09

v.37 + 0 och magbild

Det är fortfarande overkligt - trots att det gått så lång tid nu. Men att det faktiskt bor en liten människa inuti mig. Jag njuter - för det kanske bara blir den här graviditeten. Trots krämporna så är det verkligen värt allting! Förlossningen ser jag fram emot med blandad förtjusning. Givetvis kommer det kännas - men det verkar samtidigt vara den häftigaste grejen att vara med om enligt många.

Fortfarande tar vi ingenting för givet. Svärmor frågade om vi behövde något i klädesväg och mycket har vi fått låna av systersonen så jag sa att vi kan vänta.
Först vill vi att allting går bra och att Sjuan kommer till världen. Resten går att ordna sedan.

BB -väskan skall snart packas, sådär utifall att. Jag tror nämligen Sjuan kommer komma tidigare än 8 november. Även fast det datumet är ett mycket bra datum - då är det fars dag och vad kan passa bättre än ett litet efterlängtat barn?

Tack för alla kommentarer ni skickar - jag blir så glad! Ligger efter med att besvara dem- mycket o dona med vad det gäller jobbet. Men om fem arbetsdagar hinner jag kanske lite mer.

Kramar i massor!

3 kommentarer:

Pez sa...

Nu närmar det sig med stormsteg för oss båda. För mig lutar det åt kejsarsnitt den 30 okt så jag kommer nog hinna före dig!!
Konstigt att det fortfarande känns konstigt men så är det verkligen. Det känns som om det bor en alien i min mage.
Ta hand om dig!

fru L sa...

Jo, overkligt är precis vad det känns! Jag tror att vår bebis kommer att gå över tiden, eller snarare försöker jag inbilla mig själv det så att jag att det ska bli en positiv överraskning om bebisen kommer tidigare än två veckor efter BF efter igångsättning... Skulle tycka att det vore häftigt om bebisen kom 28 november, för det är både min pappas och min farmors födelsedag, vore kul om det vore bebisens också...

Cecla sa...

Hihi, din mage ser spetsig ut :)
Jättefin mage!! :)