4.10.09

v.35+0 och magbild

Godkväll raringar! Idag har vi passerat 35 fulla veckor vilket såklart känns bra!
Igår var det först 90-års kalas för farfar och sedan 60-års kalas för L:s faster. Mycket kalas, fika och mat. Kanske var det tröttheten men det började flimra framför ögonen på kvällen och under natten vaknade jag till av att jag fick upp magsaft i munnen. Har känt flera gånger att det är på gång - antar att det beror på trycket i magen. Hade huvudvärk under natten också.

På förlossningen sa de att jag inte skulle oroa mig för havandeskapsförgiftning. Men jag tänker ändå ringa BM imorgon och berätta att min syn faktiskt har blivit sämre och att jag ibland har sett små raketer skjuta förbi. Antagligen ingen fara, men jag känner ändå att det är konstigt.


Vet inte om man ser skillnad på magen, men jag tycker att den växer på sig. Inte minst ser man det på att huden spricker ännu mer. Varning för er som avskyr bristningar - här bjuder jag på en sådan bild ;-) Well, kroppen är ju till för att användas. Det kliar sådant på bristningarna bara :)
Hoppas ni alla mår bra som läser, ha en skön kväll och en bra vecka! Kram!

10 kommentarer:

frida sa...

haha redan glömt att ja hade sura uppstötningar (fult ord) när jag var gravid. usch inge gott alls. Din mage är inte alls lika framåt som min var. =)
Det är en liten maja därinne.
KRam

Anonym sa...

Håller med föregående talare. Men gå på din egna känsla. Det som är bra för dig är bra för M*j*. Puss puss

Pez sa...

Den där magsaften känner jag igen. Inte behagligt precis, har nu lärt mig att toblerone och laktritsnappar inte är så lyckat att äta just nu.
Det finns bra medicin mot uppstötningar som du kan ta innan du går och lägger dig! Kolla med apoteket.
Kram pez

Jenny sa...

Visst växer magen:o) Det syns.

Va jobbigt med sura uppstötningar, själv är jag föskonad från sånt. Har ju andra problem istället;o)

Kram!

Om mig sa...

Det är så roligt att se magbilder!!

Vi har i morste testat positivt efter alla års "helvete", kan inte fatta att det är sant.

Så om några månader så hoppas jag också kunna få lägga ut sådana söta magbilder..

kram Lila

Hanna sa...

Vilken fin mage! & bristningar, ja det fick jag också, men konstigt nog så stör de mig inte alls. Tycker tom att de är lite fina. Jag har dem ju tacke vare underbara dottern så då kan jag ju inte tycka illa om dem. :)

Kram Hanna

Johanna - L.Omega sa...

Vilken fin mage, så mysigt att vara gravid (och det är minst lika mysigt även efter förlossningen). Önskar er all lycka!!

Jag hade också lite flimmer för ögonen i slutet på graviditeten men de försvann av sig självt. Jag förstår att du vill kolla upp det men det är inget att oroa sig för :)

Stor kram

Anonym sa...

Ä, tycker att bristningar är fina, de är ju liksom ett bevis på det fantastiska kroppen har gjort.

fru L sa...

ps, du vill inte byta ut min gamla blogglänk mot min nya?

Jenny sa...

Hejsan.
Jag blev så himla glad när jag läste informationen om dig/er. UNDERBART att detta ägget, numera ett i stort sätt fullvuxet foster/bebis, valde att sitta kvar. Precis som du skriver så har jag och min man också kämpat och haft oss. Vi fick en liten son i juli, som är vårt lille underverk. Vårt MIRAKEL. Jag säger bara: TACK FORSKNINGEN att det finns IVF!! TACK!! Du har en helt underbar tid framför dig. Så underbart med en bebis!! KRAM från Jenny och Konrad. Ps. Du har en superfin mage, och bristningarna ska du ta och skita i. Vad är det jämfört med det fina lilla barn som du snart ska föda?! KRAM igen! :-)