14.3.14

Min läkare

Min läkare på gynavdelningen är en bra läkare. Det är hos honom jag gjort mina besök sedan december då jag fick se Jupiter första gången och det är han som sjukskrivit mig på halvtid sedan dess.

Eftersom mitt tillstånd förvärrats med min andfåddhet och orkeslöshet så skrev han remiss att jag skulle utredas av läkarna på medicin. De tyckte att om jag var så illa däran kunde jag åka in till akuten. Det gjorde jag och kom hem 12 timmar senare med kontrastvätska i kroppen och ett svar om att jag inte hade propp, då jag visade förhöjda värden på just det.

Men ingen uppföljning.
Min läkare blev irriterad och sa i veckan att han skall skriva en ny remiss. Själv vill jag ha ultraljud på hjärtat för att se så det fungerar bra. Han sjukskrev mig två veckor till.
Jag tackade för att han lyssnar på mig. Det är så oerhört viktigt när man är sjuk att det finns någon där som kan hjälpa en vidare. Han anser att läkarna på medicin måste undersöka mig ordentligt för att se vad det kan vara då han inte hört att man blir såhär illa efter överstimulering.

Själv är jag mest trött. Men samtidigt tacksam över det liv som finns inuti mig.
Vi var på ultraljud i torsdags och fick se att allt såg bra ut. Idag gick vi in i vecka 19 och jag ser så mycket fram emot augusti. Men först månaden juli då det händer bra saker.

3 kommentarer:

johanna-tvillingmamma sa...

Hej!
Såg precis din kommentar, du får jättegärna mejla mig på fridholmjohanna@gmail.com

Så hör jag av mig igen imorgon!

Kram

Anonym sa...

Snart är det Juli! <3

Marre sa...

Hur går det med allt?

Kram