14.10.10

Status på lilla M

Först och främst - allra käraste människor som stöttat här på bloggen, via sms, på facebook. Miljoner tack för ert stöd som betyder oerhört mycket!

De sena nätterna på sjukhuset med en sjuk tjej bredvid sig i sängen och bara vetskapen om att det fanns folk därute som tänkte på oss - inte var vi ensamma där vi låg och kurade i sjukhussängen och såg månen utanför.

Jag har halkat lite efter med det mesta (fått så fina awards och kommentarer som jag inte hunnit med än) men börjar återvända till vardagen utan sjukhusbesök och medicinering.

Läkarna vet fortfarande inte exakt vad hon haft, men troligen är det stafylococker som härjat runt. Vi beslutade att åka in 3 ggr/dagen för att få antibiotika intravenöst (istället för att bli inlagda) efter att hon fick hög feber igen, för hon var ändå ganska pigg och det är svårt att sysselsätta en ung dam på ett sjukhusrum (eftersom vi inte fick vara på avdelningen) Nu i tisdags fick vi fortsätta med medicineringen hemma! Så nu skall det bara gå åt rätt håll. Utslagen i ansiktet torkar mer och mer för varje dag - så vi hoppas att vi slipper bakslag nu.

Sköterskorna vi har haft har varit helt underbara! Jag vet att någon kanske läser bloggen efter att ha sett länken i tidningen vi var med i - men det är faktiskt så, vi har haft ett bra stöd från sköterskorna som tagit hand om oss. Maja har varit fantastiskt duktig och inte gnällt så mycket trots all den här skiten.

Även om jag en kväll bröt ihop fullkomligt över denna oro och ovisshet. Man är så fruktansvärd rädd att förlora sitt barn när man inte vet vad hon har för sjukdom.

Men nu är vi snart tillbaka på banan igen och jag har massor att ta igen på bloggarna. Ville bara rapportera om läget och verkligen tacka så hjärtligt för att ni finns därute!

Stor kram!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Åh va skönt att höra att det går åt rätt håll för Maja. Har tänkt så mycket på er.

Många kramar!

Lila sa...

Oh, så skönt att lillskuttan mår bättre! Kram Lila

Cornelia sa...

Så skönt o höra att hon e på bättringsväg!