24.2.09

Fröken Skugge har talat

Jag blev fasiken förbannad när jag läste Linda Skugges kommentar i Metro igår. Det handlar om något bloggkrig mellan henne och Ebba von Sydow

[länk]

Citat ”Alla kvinnor som har en massa barn och som sköter hem, hus, en massa barn och jobbar är faktiskt lite bättre än de som inte har några barn och som kan sitta på kafé och slösa bort sin tid.”

Visserligen sitter jag sällan på kafé. Men mitt liv är ändå stressigt eftersom jag är aktiv i flertalet föreningar samt har långt till jobbet. Men inte sjutton är jag sämre för det.
Vad enkelt det verkar vara för en del att kläcka ur sig saker som för dem är självklara. Som att ha tre barn till exempel.Jag är glad om vi kan få till ett...

2 kommentarer:

Jessica sa...

Jag blev också skitförbannad när jag läste om vad Skugge har skrivit. Grrr...

Håller tummarna för att ni ska lyckas den här gången :-).

Kram

MochM sa...

Ja ibland undrar jag med den där Skugge. Hon tycker hon är någon slags supermorsa och alla dom som inte har barn är inget värda.
Dom som inte KAN få barn då? Undrar jag...
Sen vet jag att hon ofta går på om att hon minsann gör saker med sina barn HELA tiden, det borde alla göra. Ja men det är kanske lättare för henne som inte har ett tidsbundet jobb, som verkar tjäna tillräckligt för att kunna leja bort tråkigt hushållsarbete och på så sätt köpa sig tid. Hur tänker hon att den ensamstående tvåbarnsmamman med heltidsjobb ska kunna göra det?
Näe, hon är bra orättvis i sina svador ibland...
m.