3.2.09

Förväntningar och maginfluensa

Jag är helt utmattad. Igår morse vaknade jag med illamående och sprang på toaletten. Låg och jobbade från sängen med datorn i knät, helt utan krafter. Fick i mig vatten, blåbärssoppa och sån där bra filmjölk som ska hjälpa magen. Maginfluensa/magsjuka you name it.

Fick sådana läskiga flashbacks till nyårsdagen när vi fick missfall. Hur jag inte kunde somna, hade ont i magen och inte riktigt visste vad jag skulle ta mig till medan jag sprang på toaletten stup i ett.

Men förhoppningsvis ljusnar det lite. Mensen dök upp i fredags, visserligen svagt som det brukar vara i början, men idag har det tilltagit ordentligt. Så lustigt egentligen, jag ville inte alls blöda när jag var gravid, men nu har man längtat efter mensen.

Jag tog även ett graviditetstest i fredags morse som visade negativt. Skönt, för då är allting ute efter missfallet.

Ringde till CvL (Carl von Linné) i lördags och fick prata med den läkare som hjälpte oss sätta in vårt pyre förra gången. Han är så trevlig, lugn och tar sig tid! Vi räknade lite lätt på datum och när jag ska börja ha koll på ägglossningen.

Preliminärt datum för återinsättning är, om allting med ägglossningen fungerar, den 14 februari.

Eftersom vi har ägg i frysen, så hoppas vi på att de lyckas tina upp det första.
Är vi på gång igen? Vi önskar och hoppas! Nu ska det köpas stickor och ha stenkoll på ägglossningen, spännande! Vore lite fint rosa-fluff-aktigt om vi blev befruktade på alla hjärtans dag och allt.

Ha en fin kväll alla raringar som läser!

2 kommentarer:

Tess sa...

Hejje, det är vi har gjort 1 et ett misslyckat ivf försök som avbröts ,ett fet och 3 inseminationer, ni då? !Vi bor uppe i norrland så vi går på ivf kliniken.... kramkram!

Hanna sa...

Tack för ditt inlägg! Blir ledsen när jag läser din historia. Jag vet ju hur ont det gör - både fysiskt & psykiskt! Håller tummarna för att det ska vägen för er den här gången (& för din syster också så klart!). Kram Hanna