7.1.09

Nästa steg

Tack rara människor för era kommentarer, jag läser, det värmer i mitt hjärta och jag skall försöka hinna svara.

Helgen var full fart eftersom bonuspojken var här. Sen idag blev det plötsligt vardag igen och hela huvudet snurrar efter första dagen på jobbet på bra länge.

Satt och antecknade i min kalender igår för att strukturera upp saker och ting. Ögonen föll på ett litet citat i högra hörnet, där stod

"Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening, kan du ta dig igenom både rädsla och utmattning och ta nästa steg - Arlene Blum"

Solklart. Det stämmer så väl in på oss kände vi båda två. Nästa steg... vi samlar kraften!

7 kommentarer:

Jupp sa...

Så skönt att dagarna rullar på. Ingen dag är väl den andra lik, men vardagens rutiner kan ge en liten form av trygghet som man kan gå vidare med.

Duktigt av dig att samla kraft. Det är viktigt. Och se det förflutna som en lärdom, och framtiden som en ny fräsch utmaning, som helt står utan koppling till det som varit!

Många kramar, Jupp

Stapplande Steg sa...

Det är bra att ni samlar kraft. Och att ni har lyckats att bli gravida (trots att det fick ett sådant tråkigt slut) är ju positivt ur prognossynpunkt för IVF. Ur det negativa som hände, får man försöka ta till vara det positiva som det talar för, nämligen att ni har goda chanser inför framtiden. Stor kram och trevlig helg.

Malin sa...

Hej! Jo du har svarat på mina kommentarer, men det gör inget att du skrev igen =)

Nej, jag är inte brandman. Jag är brandteknolog, vilket innebär att jag pluggar för att bli brandingejör. Kortfattat kan jag beskriva brandingenjör som att man kan bli högre befäl för brandmän, men men man kan också jobba inom den privata sektorn som konsult, säkerhetssamordnare och så vidare. Ställ gärna fler frågor om du vill veta mer =)

Håller tummarna för er! Kram

Johbur 33 sa...

Fina du!
Tack för din kommentar hemma hos mig, det värmer alltid när en olyckssyster hör av sig. Önskar bara att det inte alltid ska heta "olyckssyster", att framtiden ser annorlunda ut. Hoppet är det sista som lämnar oss.

Du får gärna maila mig!

Tänker på er!

Kram Johbur (j_flogn@yahoo.se)

Johbur 33 sa...

Ps. inte min mamma som kommenterar utan MammaMelissa. Men det ser lite roligt ut!

Tycker mycket om ditt Kent-citat, de har så fantastiska texter...

Kram igen! Johbur

Lilla J sa...

Har just hittat hit via en bloggvän.

Beklagar er sorg, fruktansvärt att behöva gå igenom det!

Vi skulle också blivit föräldrar i juli, efter vår andra ICSI. Men vi fick också mf, redan i vecka 6, och nu är vi istället igång med ICSI nr 3.

Livet blir verkligen inte det man tänkt sig, men precis som i ditt citat, känner jag att det ju är värt all skit så länge man gör det av rätt anledning. Och förhoppningsvis får ett bättre liv i slutändan.

Mamma Melissa sa...

Så kloka ord! De skall jag bära med mig... kanske är det därför som man fortfarande orkar stå på benen efter det att våra döttrar dog...

Jag har skaffat mig en sysselsättning som jag känner har en mening.

Tack för de orden!