4.12.12

Så kom vintern igen


Så kom vintern igen och fattade sitt kalla grepp runt landet. Vi hade nästan minus 17 grader inatt och det höll i sig imorse. Katten bara nös när jag öppnade dörren och hon smet ut enbart för att göra sina behov (misstänker jag, hon har låda inne men ute verkar bäst) och sedan in igen för att koppla av på värmegolvet i hallen.

Jag och M har varit hemma förutom en kort sväng till Rinkesta slott för att planera julmarknad den 15/12. Så vackert det är ute - på landet får det mesta av snön ligga orörd och när solen är uppe och det gnistrar så är det verkligen som ett vykort.

Får hoppas minusgraderna håller i sig - vägarna blir bättre att köra på då än att det skall slaska och frysa på om vartannat. Så finns det ju en chans att vintern blir vit också.

Godnatt ♥

1 kommentar:

Luiza sa...

Åh, vad jag hoppas att detta håller i sig. Det är så underbart med kalla och vita vintrar!!! Men då ska det ju vara minus 17, hehe.

Tack för din kommentar. Ja, alltså folk brukar utbrista att hon är så lik mig, och ja, det är hon ju, men det är sällan folk som säger att hon är lik A, för det är hon. Väldigt lik. Jag måste stjäla lite bilder från svärmor, på när han var liten, och lägga upp så kanske folk ser det på ett annat sätt =).

Ha en god natt.
Kramar/
Luiza