30.12.09

Magbild v. 5+4

Godkväll på er underbara människor! Ni ska veta att jag saknar er - ja, även fast det är i den virtuella världen så blir det ju en samhörighet när man läser bloggar, kommenterar och tänker på er därute i cyberspejs.

Ovan den klassiska magbilden som togs varje söndag. Men nu är det ju mer saker utanpå magen än inuti. Lilla Majamiraklet är redan 5 veckor och 4 dagar. Här sitter hon i den nyinköpta bärselen.
Vi lär känna henne varenda dag som går och det är ett sant nöje att få äran att göra det!

Vissa dagar är mer jobbiga än andra för damen ifråga med magknip och närhetstörstande.
Fick höra att det nog har med bebisars tillväxtperiod att göra. Det vill säga helt normalt.
Hon har i stort sett 2-3 dagar med mycket mat och lite sömn följt av 2-3 dagar med mindre mat och mer sömn.

Nätterna har (peppar peppar ta i trä) fungerat kanon sedan hon föddes. Hon vaknar till någon/några gånger per natt men då räcker det att plugga in ljuddämparen (nappen) så somnar hon om. Hon brukar äta vid 22-tiden och vill ha mat framåt morgonkvisten igen.

Och upp i vikt går hon samt växer på längden så det knakar! I måndags på BVC vägde hon 4440 gram och var 55 cm lång med ett huvudomfång på 39 cm.

Jag ska läsa ikapp era bloggar och besvara era gulliga kommentarer, förlåt om ni känner att jag inte svarar, det kommer! Men dagarna trillar på och tiden framför datorn har blivit mindre. Men jag tänker på er! Och för alla som kämpar, gud så jag hoppas det ordnar sig så att alla får uppleva alla känslor som det är med graviditet och föda barn och allting efteråt.

Massa kramar på er!

4 kommentarer:

Kia sa...

Visst är det mysigt att bära på magen. Själv har jag en sjal och den är helt suverän, både när hon vill ha närhet men man behöver plocka lite i hemmet, men även nu när snön har kommit och man ska ut på promenad. Jag bär henne innanför jackan och där håller hon sig varm och nöjd.
Gott Nytt År!

Malin - brandteknologen sa...

Vad kul med en ny magbild, en lite annorlunda variant men minst lika rolig att se =)

Anonym sa...

Så gulligt =) Och jag tycker att ni har valt ett vackert namn till henne, jag vill att våran dotter ska heta det med, men mannen min vägrar! Men som sagt, det finns otroligt fina namn =) Ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Åsa sa...

Vilken fin magbild! Riktigt fin!:-)
Gott nytt år, hoppas ni får en bra kväll!
Kram, kram