6.9.09

v.31+0 och magbild


Det är ganska läskigt egentligen hur tiden faktiskt springer iväg, det måste ju betyda att det är roligt nästan jämt! Magbild kvällen till ära, jag bjuder på ännu mer underklädeschock! ;-)
Min mjölkcentral skymtar däruppe i bild - även om jag inte har något läckage i fabriken ännu.

Sjuan ger sig tillkänna varje dag, är det inte hickningar så är det små sparkar eller rörelser och det värmer gott att få känna det lilla livet därinne.
Kroppsligt så är det ryggen som gör lite ont, speciellt när jag sitter för mycket eller har ansträngt mig. Blir korta pauser och upp och röra på sig när man sitter framför datorn, det är ju mitt jobb att sitta på kontor så svårt att undvika.

Händerna domnar bort lite och jag har svårt att knyta nävarna ordentligt, vilket medför mindre styrka (som om jag inte vore klen nog innan ;-))
Men allt detta är fisar i rymden och jag känner inte att det är outhärdligt. Det viktigaste är att Sjuan mår bra därinne!

Ha en skön kväll raringar!

3 kommentarer:

Frida sa...

Våra magar är inte lika, om man jämför med när jag var i vecka 30. Så därför tror jag på att det är en tjej som gror därinne! Fast å andra sidan är våra kroppar rätt olika! =) Kram

Pez sa...

Hej hej!
Jag känner igen mig i det du skriver om sparkar, hickningar och ryggont. Hur man än sitter så gör det ont lite här och var på ryggen. Har du haft ont på framsidan, precis ovanför magen mot bröstet? JAg känner mycket där, nästan som kraftig träningsvärk.
Ta hand om dig!
Kram

Åsa sa...

Hej, hej
Va roligt att komma i kontakt med ytterligare en som vet vad allt detta innebär! Känner mig mindre och mindre ensam i IVF-världen och allt blir betydligt enklare att ta sig igenom när man finner nya vänner här i samma sits! Har läst igenom din historia nu också, mycket berörande och många bitar också väldigt igenkännande! Kommer följa er fortsatta resa nu med lilla sjuan och tack snälla du för den stöttande kommentaren på min sida! Ha det så bra sålänge.
Kram Åsa

Förresten vilken fantastisk fin bloggsida du har! Inte omöjligt jag ber om tips i framtiden för egna förbättringar! Börjar sakta men säkert lära mig så smått... ;-)