24.9.09

Fler som kliver ombord

Jag surfar runt och hittar massvis med, för mina ögon, nya bloggar som handlar om ofrivillig barnlöshet och alla tankar däromkring. Vad många vi är egentligen!

Vad mycket vi egentligen kan säga till om! Vad mycket vi kan påverka!
Alla sitter ju i stort sett samma båt och ror åt samma håll. Alla önskar vi små bebisar i våra liv.

Vilken makt vi ändå har på något vis. Makten att upplysa omvärlden!
Välkomna ombord - resan kan bli ganska guppig på det stora havet. Men om vi håller ihop så går det!

3 kommentarer:

Amali sa...

Hejsan! Sökte just bloggar om barnlöshet och man blir faktiskt förvånad hur många vi är som kämpar på ett eller annat sätt för att få vårt mirakel! Man är inte ensam... Ha en bra dag! //Amali

Joanna sa...

Ja, jag är ganska ny på att blogga om ivf. Kände att jag ville under vårt första försök men det blev aldrig av. Fast jag har en hel del tankar nerskrivna på olika håll och funderar på att i efterhand lägga in i bloggen.

Det känns helt otroligt och detta var aldrig något jag hade kunnat föreställa mig. Att jag skulle vara en budbärare av viktig kunskap. All folk skulle vara intresserade av vad jag har att berätta. Att jag skulle vara en expert på allt vad ivf heter. Men det är jag. Lika bra att göra det bästa av det!

Sara sa...

Ja, man blir förvånad. "Kul" man man är flera, i början känner man ju säg ensammast i hela världen, men sen förstår man hur vanligt det faktiskt är.

Grattis till bebisen i magen, ska bli kul att se vad det är för filur som bor där inne!

Kram Sara