27.7.09

v.25+0 och hårig magbild

En stycke magbild i v.25+0, med en skymt av vår lilla hund som nyfiket stod och tittade på när vi förevigade magen igårkväll. Då fick han också vara med på bild!

Träffade lillasyster och familjen igår och det känns fortfarande overkligt när hon sitter och ammar sin son att han legat i hennes mage. Jag fick såklart gosa och byta blöja på honom och det märks bara på en vecka att han blivit stadigare i kroppen. Lilla mysfarbrorn, han liknar en farbror i profil. Moster ska införskaffa gubbkeps till honom :)

Lilla farmor ber jag till högre makter om att hon får hänga med ett tag till. Men de förbannade tumörerna i hennes kropp gör henne svag. Idag blir det ytterligare ett ingrepp och vi önskar att hon klarar detta. Man blir arg på sjukvården som inte undersöker tillräckligt från början...
Lilla farfar bor hemma med hjälp av hemtjänsten. Han är trött och vilar mycket, trots allt fyller han 90 i höst och minnet sviktar...Det är så sjukt jobbigt att se sina äldre släktingar bli sämre.

Man ska verkligen ta vara på livet här och nu. Göra sådant man vill och inte lägga energi på skitsaker. Vara glad för småsaker och säga till sina nära o kära att man älskar dem!

Kram till er!

1 kommentar:

Malin - brandteknologen sa...

Ja, visst är det jobbigt att se sina äldre släktingar bli äldre och sämre... Hoppas det går bättre för din farmor.
Kram