21.3.12

Upptäcka gratisaktiviteter

Dagarna de trillar på. Våren börjar äntligen göra mer framsteg och idag var det riktigt skönt i luften. Vi säljer massa Wabbi-kaniner till förmån för stiftelsen! Tack alla ni som har delat detta vidare på era bloggar! Hoppas såklart att fler har möjlighet att sprida det så att mer pengar kommer in till stiftelsen - sakta men säkert.

Förra helgen gjorde vi besök på stadsmuseet i vår stad. Egentligen är man ju ganska dålig på att upptäcka saker i sin egen stad och framförallt när det inte kostar något heller. Det fanns olika experiment och tekniska saker att leka med för barnen. Sedan blev det en välbehövlig fikapaus innan leken fortsatte ett tag till. Farmor, farfar och kusinerna åkte hemåt och vi åkte till ett köpcenter för att inta lunch. Efter en stund kände M sig riktigt hemmavid och drog klänningen över huvudet och fortsatte äta sina pannkakor i bara blöjan.

Men tre pannkakor klämde hon i sig minsann, det tog 1 ½ timme varav hon säkert satt halvnakenfis i 30-45 minuter innan storebror fick komma och hjälpa henne ta på sig igen.

Inga kommentarer: