8.2.10

Slapparlunch

Lunch tycker Maja. Sluta nu lajja. Lägger handen bakom fontanellen. Såhär kan jag sörpla ända till kvällen!

5 kommentarer:

Kia sa...

Nämen vilken sötnos!!

Kia sa...

Hon vägde 3660 g när hon föddes, sen tappade hon mycket vikt när amningen aldrig kom igång. När hon väl började öka sen har kurvan pekat spikrakt uppåt, men nu senaste två gångerna har den planat ut och nu ligger hon ett snäpp över normalkurvan.

Jag tycker att du gör helt rätt som inte oroar dig. Ibland känns det som att det är för mycket fokus på kurvor hit & dit. Våra lilla mirakel är ju trots allt individer och så länge de växer och mår bra tror jag inte man ska oroa sig.

Visst är dem tjusiga i håret. Nya modet kanske? Hon har sett ut så sen födseln då hon föddes med en rejäl kalufs i nacken och sen kal på resten av huvudet. Nu senaste veckorna har den klassiska kala fläcken dykt upp, men kalufsen i nacken växer och mår bra. =)

Ta hand om dig!
btw. Vilken fin sak du har gjort som samlar alla IVF-bloggar. Nu har jag inte varit i den situationen själv och kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara, men jag tycker om att läsa IVF-bloggar. Det påminner mig om att vara tacksam för det jag har och att aldrig ta livet för givet. Jag tror även att det är nyttigt att sätta sig in i andra människors liv. Det ökar förståelsen för medmänniskorna man har runt ikring sig..

Kram!

Mamman med den tomma famnen sa...

Tack för din kommentar i min blogg. Jo vi har en son som inte längre finns. Han blev bara 1½år gammal, det är nu snart 5 år sedan han lämnade oss.

Vilken söt lite tjej ni fått. Kul att se ett lyckligt slut på denna resa.

Mamman med den tomma famnen sa...

Han slutade bara att andas och hamnade i respirator. Det visade sig att han hade ENORMA mängder av ett förkylningsvirus i kroppens alla organ. Man vet inte varför kroppen inte orkade ta hand om viruset som "vanligt" för han var helt frisk. Läkarna sa att det kunde bero på att han nyss vaccinerats och att kroppen inte orkade ta hand om både virus och vaccin, men man VET inte säkert.

Bra initiativ till att lista alla IVF-bloggar. Har lagt till mig.

Madde sa...

haha skön ställning =)