23.11.11

Älskade mirakel Maja 2 år!

Idag för två år sedan föddes vår älskade Maja! 28 timmar efter att vattnet hade gått kom hon äntligen till oss. Hon hann vakna innan jag hann gå ner och göra frukost, två sjuka föräldrar som inte är världens piggaste.
Frukostbrickan

Nyvaken Maja som glatt mumsade i sig nästan hela frukosten. Chansen att äta i sängen kommer ju inte ofta tänkte hon nog. Ljusen blåstes också ut.


En tröja med bilar på, en film med Rorri räserbil och ett underlägg med färgglada bokstäver fick lillan i present

Lillskruttan, som för övrigt avskyr att ha tofs i håret. Mamma som tycker det är så fint.Fyller man år då får man äta glass mitt i veckan och före lunchen

Å ja, hon skrotade omkring i sitt nattlinne hela dagen. Dagen till ära när vi skulle hämta posten med hunden drog hon på sig mössa och lackskorna. Fint ska det vara när man fyller år.
Fick bädda ner henne med en filt i vagnen då hon vägrade ha byxor på. Jacka o vantar gick dock bra.


Pappa Lasse har varit sjuk i tre veckor men börjar komma på fötter, så han fick styra matlagningen som blev pannkakor dagen till ära!


TACK älskade Maja för att du finns hos oss! Tack för att vi får vara med om all din kärlek och värme, din utveckling och för att du är den du är! Vi älskar dig gränslöst kära dotter!

3 kommentarer:

Sara sa...

Grattis till Maja i efterskott!

Sara sa...

Grattis till Maja i efterskott!

Vi i Insjön sa...

Jätte grattis skrotis maja. Snart kommer mamma å pappa att bli storkonsumenter av öronproppar då det underbara talet kommer igång på allvar :)