21.1.11

Min förening

Dryga 7 veckor kvar nu, sedan är det dags för dagis för lillan. Obegripligt. Nervöst och roligt på samma gång. Har fått höra från en annan mamma att det redan finns en hylla åt lilla M på dagiset. Blir samtidigt stolt. Min stora tjej skall börja dagis. Vart tar tiden vägen?

De som känner mig närmare in på skinnet vet att jag är en föreningsmänniska till tusen.
Är aktiv i flertalet föreningar och startade även en egen förening i höstas som jobbar med olika projekt på hemmaplan för att göra positiva förändringar och visa omtanke mot våra medmänniskor. Klicka här så kommer du dit

Det är alltid full fart i mitt liv - därför uppskattar jag dessa små stunder då jag kan nattuggla, klockan visar just nu 00.22 och det är tyst i hela huset.

Ta vara på er alla fina människor därute - varje dag är betydelsefull! Tänk så mycket som inte spelar någon roll sedan när man ligger död och begraven och kommer sova i miljoner år. Gör skillnad nu medan du kan ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet vart tiden tar vägen! Den går oavbrutet...oavsett vad som händer och sker...den stannar inte...inte ens en sekund...Bryr den sig inte...tiden...? Så ansvarslöst...! Älskar er godingar!
Puss puss från Moderskeppet

Pärla sa...

Jag beundrar din energi o ditt engagemang!