23.8.10

Magisk helg!

Jag och Majamiraklet styrde bilen mot Stockholm på fredagen för att hjälpa mamma i hennes butik. Jag hade ett studiebesök inplanerat också på en butik vilket gav en enorm kick i rätt riktning, en energiboost och en större vilja att våga ta steget.

På lördagen var det så dags för allra första bloggträffen (men inte den sista gudbevars)
Fyra tjejer hade tyvärr hoppat av och det var ju lite synd såklart, men vi blev totalt 8 tjejer + barn.
En efter en droppade tjejerna in till café Himlavalvet uppe vid Observatorielunden och det kändes väldigt spännande men samtidigt som att det var en tjejdag som vi haft många gånger förr.

Så fantastiskt kul att få se alla i verkligheten! Vi fikade länge och allt som allt var det kanske tyst 2-3 sekunder på hela dagen...Det fanns så mycket att prata om!

Även fast jag vet hur jobbigt det är att träffa barn när man kämpar själv så är jag oerhört imponerad av er tjejer som hängde på och som till och med busade med bebisarna. Den glädje jag kände när Joanna höll i Maja är svårslagen ♥

Inför kvällen lämnade vi av alla barn hemma och så blev det en ordentligt tjejkväll - tillsammans med Åsas trevliga man som följde med (han måste ha blött ur öronen efter den kvällen...) Vi åt middag på Fridays vid Stureplan och gick sedan vidare till en uteservering vid Humlegården.

Vi bröt upp vid 23-tiden och skiljdes åt - även fast vi kunnat sitta hela natten och tjattra.
Jag sov hos mina föräldrar som hade haft hand om Maja under kvällen och må tro att mamma trodde jag druckit alkohol - men icke, bara berusad av vänskap!

IVF-systrar (och broder)
♥-ligt tack för en fantastisk och magisk helg tillsammans med er! Så oerhört tacksam att träffen blev av och att man fått chansen att lära känna er! Mycket positiv energi som följde med hem! Loooove you all! ♥

(Bilder kommer!)

6 kommentarer:

Sara sa...

Tack själv härliga människa!

Joanna sa...

Ska du säga, här är en till som bölar...

Tack själv vännen! Är så glad att jag fått lära känna dig och de andra ivf-systrarna =)
Hoppas innerligt att det blir fler träffar.

KRAM!

Lila sa...

Det var ju så himla roligt och häftigt att träffas! Längtar till nästa gång!! Kramis Lila

Cornelia sa...

Kul o höra att ni hade en härlig och rolig träff!

KRAM!

Åsa sa...

Tackar själv! Thomas hälsar och tackar också än om något lomhörd! :-)

Jenny sa...

Tack själv, det var en underbar dag:o))

Puss och kram!