24.4.11

Att bli stucken med nålar?

Nu skulle jag önska lite personliga erfarenheter från akupunktur. Jag är oerhört nyfiken att testa gå på akupunktur tillsammans med sambon för att se OM det skulle kunna hjälpa hans simmare på något sätt.

Jag har ingen syskon-panik överhuvudtaget och det är inte aktuellt med akupunktur på ett tag, men vill gärna höra egna erfarenheter. Finns det någon som har manlig faktor som problem och som faktiskt blivit gravida på vanlig väg med hjälp av akupunktur eller andra saker?

Eftersom vi inte använt preventivmedel på ett år nu och inget har hänt så vore det lite spännande med små experiment för att se om något kan hjälpa naturen på traven.

18.4.11

Alltid återkommande tacksamhet

Att få åka till dagis efter jobbet och kliva in på gården för att på håll se lilla fröken med sandiga knän, mössan på svaj i det soliga vädret och hur hon älskar att dona i sandlådan.

Hur hon ler mot mig när hon fått syn på mig och vill upp i famnen för att inte släppa taget.
Vinkar glatt mot både barn och personal när vi skall gå och skrattar när man frågar om hon haft roligt under dagen.

Vilken otrolig ynnest att få ta del av detta! Fortfarande fastän lilla M snart är 18 månader så kan jag känna en overklighetskänsla av att detta faktiskt händer på riktigt. Jag är så oerhört tacksam och glad och alldeles till mig av alla känslor.

Maja är min stora kärlek här i livet! Tack för att jag får vara din knäppa och galna mamma!

14.4.11

Vardagspussel

Livet kan verkligen delas in i olika sektioner. Vi är nu i sektion: Vardagspussel med jobb/dagisbarn. Onekligen annorlunda och det är så oerhört härligt att få uppleva detta.

Gäller att försöka inse att man inte räcker till överallt dock. Tiden bara rusar.
Förbannar mig själv för att inte ha skrivit upp i lilla Ms bok när hennes tänder ploppat upp, men munnen är ju antingen stängd, pratglad eller full med mat, så jag har inte tänkt på att räkna dem. Viktigaste är nog att vara närvarande ändå. Men ni kanske förstår hur jag menar.

Det går så snabbt och man vill verkligen inte missa en sekund utav det.

Nu har damen gått på dagis/förskola i över 1 månad och förra veckan började det så sakteligen gå bättre med lämningarna. Hon har gråtit och försöka sparkat sig loss tidigare när jag lämnade henne. Men denna vecka har gått riktigt bra.

I förrgår gick hon från min famn till frökens, pussade mig på munnen och vinkade glatt.
Jag blir fylld av glädje, tänka sig att man har en så stor tjej som nu går på dagis/förskola.

Satt vid matbordet med henne i famnen ikväll och frågade om hon var min lilla bebis varpå hon nickar glatt. Sen klappade jag henne lite lätt i rumpan såsom man gjorde när hon var liten och skulle sövas och då skrattade hon bara åt sin knäppa mamma.

Älskade älskade unge, bara hon mår bra så är resten inte så viktigt - faktiskt! Gäller bara att inse det, släppa kraven...dock inte alltid så lätt.

9.4.11

Helgandas lite

Får ni också känslan av att ni ligger efter ibland? Tusen saker som skall göras, men blir inte gjorda för det är så mycket annat.

Har helt enkelt inte hunnit med bloggandet i veckan eftersom jag jobbat!
Efter 1,5 års föräldraledighet är jag tillbaka i verkligheten med lämning/hämtning på dagis och det här vardagspusslet som jag är så glad över att få befinna mig i.

Det rusar i mig av kärlek och glädje!

Jag gick från att känna mig värdelös till att få känna mig värdefull. Tack vare kontakter lyckades jag knipa ett jobb som sträcker sig från april-september. Har jobbat en vecka nu och det känns som jag varit där längre, mycket märkligt men skönt att man trivs.

Ni kommer säkert besöka min arbetsplats i sommar en del av er ;-)
Extra lyx är att ha 20 minuters körning till jobbet!

Hur mår ni? Stor kram!

Missa inte bloggträffen 21-22 maj!

6.4.11

Lite bridgeblandning är aldrig fel

Onsdagslyx med bio. Mormor har hand om lilla M. Vet dock inte hur många lingon det finns i världen. Bridgeblandningförtäring på bion, får mig alltid o tänka på fina farmor. Därför fick hon med en påse o en kortlek till den eviga resan hon påbörjade för snart två år sen. Man ska inte resa tomhänt. Många känslor. Hoppas ni som läser mår bra! Kram