23.8.10

Magisk helg!

Jag och Majamiraklet styrde bilen mot Stockholm på fredagen för att hjälpa mamma i hennes butik. Jag hade ett studiebesök inplanerat också på en butik vilket gav en enorm kick i rätt riktning, en energiboost och en större vilja att våga ta steget.

På lördagen var det så dags för allra första bloggträffen (men inte den sista gudbevars)
Fyra tjejer hade tyvärr hoppat av och det var ju lite synd såklart, men vi blev totalt 8 tjejer + barn.
En efter en droppade tjejerna in till café Himlavalvet uppe vid Observatorielunden och det kändes väldigt spännande men samtidigt som att det var en tjejdag som vi haft många gånger förr.

Så fantastiskt kul att få se alla i verkligheten! Vi fikade länge och allt som allt var det kanske tyst 2-3 sekunder på hela dagen...Det fanns så mycket att prata om!

Även fast jag vet hur jobbigt det är att träffa barn när man kämpar själv så är jag oerhört imponerad av er tjejer som hängde på och som till och med busade med bebisarna. Den glädje jag kände när Joanna höll i Maja är svårslagen ♥

Inför kvällen lämnade vi av alla barn hemma och så blev det en ordentligt tjejkväll - tillsammans med Åsas trevliga man som följde med (han måste ha blött ur öronen efter den kvällen...) Vi åt middag på Fridays vid Stureplan och gick sedan vidare till en uteservering vid Humlegården.

Vi bröt upp vid 23-tiden och skiljdes åt - även fast vi kunnat sitta hela natten och tjattra.
Jag sov hos mina föräldrar som hade haft hand om Maja under kvällen och må tro att mamma trodde jag druckit alkohol - men icke, bara berusad av vänskap!

IVF-systrar (och broder)
♥-ligt tack för en fantastisk och magisk helg tillsammans med er! Så oerhört tacksam att träffen blev av och att man fått chansen att lära känna er! Mycket positiv energi som följde med hem! Loooove you all! ♥

(Bilder kommer!)

21.8.10

Middag med Ivf-systrarna

Nu sitter vi på Fridays o äter middag med gänget, även en av tjejernas man följde med vilket är jättekul! Nu äta o tjattra vidare! Kram på er!

Bloggträff!

Det hör inte till vanligheten att åka buss i Stockholm. Maja är konfunderad. Gratis åker vi i alla fall, alltid ett pluss. Ska in till bloggträffen, både nervöst o superkul! Kram till er alla!

17.8.10

Far & flänger

Hej alla som läser bloggen! Jag är urusel på uppdateringar just nu. Far & flänger hit och dit och njuter av sensommaren.

Längtar så till helgen med en viss nervositet - det är ju bloggträff på gång i Stockholm!
Äntligen ska man få träffa massa gulliga tjejer/barn som man har saker gemensamt med.
Det finns fortfarande möjlighet för dig som vill hänga på! Mejla till ivftraff2010@gmail.com omedelbart bums! ♥

Puss på er därute - glöm inte att fånga dagen!

11.8.10

Utslagen

Underbart väder idag. Tog en långpromenad med Maja o hunden. Som halva Sverige behöver jag röra på mig efter sommarens mat och godis. Ska försöka ta en 30min promenad dagligen. Maja däckade i vagnen och det ser faktiskt väldigt skönt ut!

7.8.10

Old times

Lillasyster o jag borstar gaddarna ihop, som förr när vi var små. Mammas hemlagade mat har jag också ätit-känns som old times. Nu sova! Maja har varit vaken 7h så hon slocknade fort. Godnatt underbara människor! Kram

6.8.10

Pysselfia

Medan jag pysslar inför skärgårdsmarknaden som är ute på Muskö i helgen, håller lillan sig sysselsatt med tråd och spets. Allt i ett enda virrvarr. Det är kärlek!

3.8.10

Little box of love

Vi är inne i slutfasen på min semester och Lasses föräldraveckor. Vi har varit bortresta titt som tätt, därav den dåliga uppdatering på bloggen. Men rörd i ögat blir jag av att se att så många ändå är inne och läser! Allra varmaste tack!

Vi åkte en vecka till Gotland och hann träffa Lars & Sandra Dekenno som startade stiftelsen Wabbie Foundation - ett möte som gav rikligt med energi på den korta stunden!
De är precis nu nere i sin dotters hemland för att äntligen få hem henne till Sverige - vilken lycka!

Nu senast for vi till Gullspång och campade i Otterbäcken med goda vänner! Trots oväder var det inget fel på humöret och det blev riktigt mysiga dagar tillsammans.

Njut nu - sedan kan det vara försent!

Little box of love